268 recepten met tong
3 el. olijfolie3 sjalotjesin dunne ringen2 teentjes knoflookgeperst4-5 tomatenontveldin blokjes1 dl. droge witte wijn1? l. visbouillon(van tablet)1 blaadje laurier2 takjes tijm2 venkelknollenin kleine blokjes1 wortelin kleine blokjes1? dl. slagroom20... bekijk recept »
3 el. olijfolie3 sjalotjesin dunne ringen2 teentjes knoflookgeperst4-5 tomatenontveldin blokjes1 dl. droge witte wijn1? l. visbouillon (van tablet)1 blaadje laurier2 takjes tijm2 venkelknollenin kleine blokjes1 wortelin kleine blokjes1? dl. slagroom2... bekijk recept »
8 tong- of tongscharfilets zoutpeper 24 grote basilicumblaadjes 4 gedroogde tomaten fijngesneden 200 g verse zalmfilet in 8 repen 4 el pesto. voor de tomaten-sjalotjessaus: 2 el boter of margarine 2 sjalotjes fijngesneden 2 dl visbouillon (van table... bekijk recept »
3 el olijfolie3 sjalotjesin dunne ringen2 tenen knoflookgeperst4-5 tomatenontveld en in blokjes1 dl droge witte wijn1,25 liter visbouillon (tablet)1 blaadje laurier2 takjes tijm2 venkelknollenin kleine blokjes1 wortelin kleine blokjes1,5 dl slagroom2... bekijk recept »
6 eetlepels slaolie of andere olie1 grote fijngesnipperde ui1 teentje knoflook uit de knijper100grrijst1 kleine selderieknol1-2 dunne preien2-3 worteltjes1 kleine venkelknol750 gr:moten kabeljauw,schelvis of wijting of filets van schol,tong of tarbot... bekijk recept »
2 of 4 grieten van elk 450 g (schoongemaakt) zout 3 lepels bloem 150 g boter 3 lepels zonnebloemolie 6 lepels mayonaise 4 lepels magere yoghurt 2 lepels gehakte augurk 1 lepel gehakte peterselie 1 lepel gehakte bieslook peper citroensap worcestershir... bekijk recept »
2 sjalotjes 200 gram venkel 2,5 dl. droge witte wijn 4 dl. visbouillon 4 dl. slagroom gemengd met 1 theelepel maizena zout en versgemalen peper 150 gram zalmfilet 150 gram filet van wittebv. tongschol of schelvis 100 gram garnalen boter of olijfolie ... bekijk recept »
500 gram visafval (koppen gratenbij voorkeur van kabeljauwtarbot of tong) 2 el Olie 1 ltr. water 1 dl. witte wijn 1 kleine ui een stukje (ca. 1/2 ) prei 1 kleine winterwortel 2 takjes selderij 1 laurierblaadje peper zout Verhit de olie in een pand e... bekijk recept »
8 dunne plakjes verse zalmfilet.8 filets van tong of slibtong. Voor de vulling: 250 gram gefileerde schelvis of griet. 1 ei. 2 1/2dl slagroom. zout peper. 50 gram gehakte groen pistaschepitten. Voor de saus: 1 zakje Hollandaise saus. 75 gram boter. 1... bekijk recept »
1 kilo visfilet (mix van zalmkabeljauwtong enz.) 1 deciliter droge witte wijn 1 ui 2 sjalotjes 1 beker crème fraîche (125 ml) 2 eierdooiers 2 eetlepels fijngeknipte dille zoutversgemalen peper 1/2 eetlepel boter paneermeel Doe de vis met d... bekijk recept »