268 recepten met tong
4 mooie zeetongen Voor de saus: 200g mayonaise 2 eetlepels gehakte appelkappertjes 1 fijngesnipperde rode ui 4 eetlepels gehakte tuinkruiden (basilicumpeterseliebieslook en kervel) 1 eetlepel sherry 1 koffielepel sambal oelek 1 eetlepel ketchup Salad... bekijk recept »
12 tong-zalmrolletjes (diepvries)20 gepelde gekookte springkrabstaartjes (diepvries)100 gr gerookte zalm2 dl droge witte wijn4 el kreeftensoep uit blik100 gr mascarponesap van 1/4 limoenpeper en zout200 gr broccoliroosjes2 el boter. Breng de witte wi... bekijk recept »
1 teentje knoflookbosje peterselie1 kleine ongeschilde aardappel1 el wijnazijn2 el olijfoliepeperzout8 tongfilets4 el droge witte wijn4 el visbouillon Hak de knoflook en de peterselie samen fijn. Kook de aardappel gaar, giet hem af en bewaar wat van ... bekijk recept »
200 gram gesneden ossetong cumberlandsaus toost boter. Leg de tong dakpansgewijs op een schotel of op vier kleine bordjes. Doe er wat van de saus over en geef de rest er apart bij. Wilt u de schotel extra garneren zet dan een kant een sinaasappelv... bekijk recept »
1 uitje 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie 3 vleestomaten 1/2 bosje verse basilicum 8 tongfilets 1 moot zalm zout versgemalen peper 1/2 dl visbouillon De filets droogdeppen, met zout en peper bestrooien, even laten intrekken. Het vel van de zalm... bekijk recept »
1 L. KALFSBOUILLON 100 GR. GARNALEN 100 GR. CHAMPIGNONS SOJA VE-TSIN ZOUT PEPER 1 EI BRENG DE BOUILLON AAN DE KOOK, VOEG DE GARNALEN TOE EN LAAT HET GEHEEL 4 MINUTEN KOKEN. DOE SOJA EN VE-TSIN, EEN EL. VAN ELK, IN DE SOEP EN MAAK DIE OP SMAAK MET ZOU... bekijk recept »
1 rundertong 3 liter water bis 2/3 mehr 1 groentetuiltje (prei, selder, wort; el, ui) 1 peper 1 zout 1 tijm 1 laurier ----SAUS---- 50 gm bloem 50 gm boter 1/2 liter bouillon 1 doos champignons 1 eierdooier 4 eetlepel(s) madera 1 peper 1 zout ----PU... bekijk recept »
16 tongfilets2 courgettes (kleine)1 bundel jonge wortelen600 g aardappelenhandvol verse dragon (fijngehakt enkele takjes)2 el gehakt peterselie50 ml room100 g boter ( extra)1 kl mosterdpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Schraap de wortele... bekijk recept »
8 tongfilets300 g jonge spinazie4 ansjovisfilets (gehakt)30 g pijnboompitten1 onbehandelde citroen (geraspte schil)4 el gehakt peterselie1 teentje knoflook (gepeld en gesnipperd)olijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Verhit 2 el olijf... bekijk recept »
4 zeetongen4 tomaten (in blokjes)250 g champignons (in plakjes)300 g garnaalkoppen (en -schalen, bij vishandelaar)0.5 citroen (sap van)1 takje selder (grof gesneden)1 sjalot (gesnipperd)200 ml droge, witte wijn200 ml roomboter1 el gehakt peterseliepe... bekijk recept »