268 recepten met tong
6 stronkjes witloof 6 plakjes gekookte tong 1 zakje kaassaus peper & zout nootmuskaat 1 à 2 el geraspte Edammer kaas1. Bereiden2. De bittere punt uit de witloof snijden. Witloof wassen en ca 18 minuten in water met zout koken.3. De struikjes goe... bekijk recept »
2 bosjes tuinkers 1 bokaal gevogeltefond 25 cl light room 1 preiwit 2 wortels 3 el Solo Vloeibaar 2 tongfilets (elk ca. 500 g)1. Was de tuinkers en laat goed uitlekken. Breng de gevogeltefond aan de kook en voeg de tuinkers toe. Laat drie minuten... bekijk recept »
4 lasagnevellen 8 zeetongfilets 4 gamba's, gepeld en rauw 2 eiwitten 100 g zalmfilet Peper Zout 2 preien 4 groene asperges 2 sjalotten, gesnipperd 1 glas witte wijn 200 ml visfumet 300 ml room 60 g boter1. Kook de lasagnevellen 4 à 5 minuten. Ne... bekijk recept »
200 g schorseneren, geschild, gespoeld en in blokjes het sap van 1 citroen600 g bloemige aardappelen, geschild en gekookt4 El ricotta1 sjalot, fijngesnipperd15 g boter200 g champignons, in schijfjes200 ml vloeibare room400 g tongfilets paneermeel zou... bekijk recept »
26 tong-zalmrolletjes(diepvries) 40 springkrab-staartjes(diepvries) 400 gram gerookte zalm 6 deciliter droge witte wijn 12 eetlepel kreeftensoep 300 gram mascarpone kaas Sap van 1 limoen peper en zout Garnituur: 600 gram broccoli-roosjes 2 eetlepel ... bekijk recept »
600 gr tongfilet500 gr verse zalmfilet3 eiwitten20 cl mageren room10 roze peperbolletjeszout en peper[color=blue:cdee4609f7]**Voor de saus:[/color:cdee4609f7]1 ui1 prei2 thl olijfolie10 cl magere melk1 el maiszetmeel12 cl magere room1 zakje veldsla- ... bekijk recept »
4 grote hondstongfilets (diepvries) 100 g bladspinazie (los diepgevroren) 1 kopje tomatenblokjes 1 sneetje gerookte zalm 100 g zure room 1 eetl. boter 2 eetl. Noilly Dry (droge vermout) 1/2 blokje tuinkruidenbouillon nootmuskaat peper en zou... bekijk recept »
Voor 2 personen: 200-300 g tongfilets zout en peper 1 ui in ringen 75 ml witte wijn 2 el boter 250 g champignons in plakjes gesneden 1 el bloem 1 eigeel 2 el slagroom peterselie 1 citroen (in parten gesneden)Bestrooi de tong met zout en peper. Leg ze... bekijk recept »
voor 6 personen : 3 grote zeetongen (vraag aan je visboer om de tongen te fileren) 400 gr jonge spinazie 2 dl vleesnat (ingredienten en bereiding volgen hieronder) 150 gr boter 3 eetlepels olijfolie 2 tenen look zout zwarte peper 2 eetlepels mosterd ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 gefileerde tongen 500 ml visbouillon (op basis van een bouillonblokje) 1 allesbinder 50 ml droge witte wijn 1 mosterd 1 zout 1 peperSpoel de tongfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Breng de bouillon aan de kook. Leg de ... bekijk recept »