1000 recepten met zalm
350 gr. witte asperges-350 groene asperges-1 kleine ui-boter of margarine-300 gr. risottorijstkippenbouillontabletten-4 gerookte zalmmootjes-peterselie-bieslook-1 pakje aspergesaus(Nestli). Schil de witte asperges dun. Snijd van alle asperges een stu... bekijk recept »
4 zalmhaasfilet zonder vel2 el olijfoliezoutversgemalen peper2 el provençaalse kruiden2 bakjes cherrytomaatjes100 gr. zachte geitenkaas zonder korst4 el honing4 takjes basilicum Bestrijk de zalmfilets met olie en bestrooi ze met zout, peper en ... bekijk recept »
Voor de vinaigrette citroensap1 dikke sjalot, 1 lepeltje provencaalse kruiden en 5 lepeltjes olie. 4 stuks zalm moten (zonder vel) (mag ook stevige witvis zijn) 1 a 2 Pakjes bladerdeeg 1 losgeklopt ei peper en zout Maak van de bladerdeeg plakken twee... bekijk recept »
300 gram rijst 4 eetlepels olie 1 uiin dunne ringen 1 kleine courgettein stukjes 4 eetlepels Indiase currypaste of Thaise rode currypasta 1 pakje kokosmelk (200 ml) 1 blik rode zalm ( 418 gram)uitgelektvel en graten verwijderd en in stukken 2 eetlep... bekijk recept »
? 350 gram zalm 2 paprika?s 250 gram champignons 1 ui 3 teentjes knoflookmag ook minder als je daar niet van houdt! 1 courgette 1 pak lasagnebladen (groene zijn het lekkerstmaar dat is meer eigen mening!) 1 pak lasagnemix met bechamelsaus 1 zakje ger... bekijk recept »
Zalmfilet met huid flinke scheut olijfolie 1 venkelknol 12 getourneerde aardappeljes knoflook 1 ui 1 sachet saffraandraadjes 1 dl. witte wijn (picpoul) basilicum visbouillonblokje - of 2 1/2 dl visbouillon 400 gr.tomatenblokjes 1/2 spaans pepertje 1 ... bekijk recept »
150 gr. gerookte zalmsnippers 1/4 komkommer 40 gr boter 1 ui 60 gr bloem 1/2 l melk 1/2 l water 3 el grove (doesburgsche) mosterd Smelt de boter in de pan en voeg de ui toe. Bak de ui glazig. Voeg de bloem toe en roer het mengsel glad. Laat even gare... bekijk recept »
250 g kabeljauwfilet 250 g zalmfilet 2 venkelknolletjes 4 eetlepels olijfolie 300 g gesneden prei zout peper 450 g voorgekookte krielaardappeltjes 1 zak of blik (400 ml) romige mosterdsoep Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog.... bekijk recept »
250 g kabeljauwfilet 250 g zalmfilet 2 venkelknolletjes 4 eetlepels olijfolie 300 g gesneden prei zoutpeper 450 g voorgekookte krielaardappeltjes 1 zak of blik (400 ml) romige mosterdsoep - Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. ... bekijk recept »
150 gram risottorijst - 2 gesnipperdesjalotten - 1 teen knoflook - 4 1/2 dl. kruidenbouillon van tablet - 150 gram gerookte zalmsnippers - 50 gram fijngeknipte bieslook - 40 gram Parmezaanse geraspte kaas - 3 eetlepels olijfolie Verhit de olie in de... bekijk recept »