143 recepten met zeebaars
Zeebaars :1 x Zijde zeebaars filet met vel 180 gr olijfolie/peper/zout/peterselie Geconfijte provenqaalse groenten: 9 plakjes courgette 9 plakjes aubergine 9 plakjes tomaat 9 plakjes artisjok olijfolie/sjalotje/knoflookje/thijm peper/zout Artisjokpur... bekijk recept »
400 g zeebaars 1 zwarte radijs of rammenas 2 sneetjes pompernikkel 2 el fijngesneden platte peterselie 1 lange sjalot fijngesnipperd 1,5 dl balsamicoazijn 1 el vloeibare honing 10 cl light room 1 el xeresazijn sap van 1/2 citroen 3 el extra vierge o... bekijk recept »
4 zeebaarsfilet (ontschubd) 50 g pijnboompitten 1 bosje basilicum 2 teentjes knoflook olijfolie peper en zout 200 gr arboriorijst 2 eetlepels geraspte Parmezaan 1 ltr kippenbouillon 4 dl witte wijn 1 sjalot rucola Voeg de pijnboom pitten, fijn gesned... bekijk recept »
4 zeebaarsfilets van 150 g (loup de mer mediterraneen) 2 tomaten gepeld en in vier gesneden geperste look 1 dl olijfolie Voor de bouillabaissesaus 25 cl olijfolie 1.ui 1 preistengel 80 g venkel teentje look tijm 1 Koffielepel saffraandraadjes ... bekijk recept »
4 eetl. olie1 fijngehakte ui1/2 eetl. kerriepoeder1 kruidenbouillonblokje400 gr. risottorijst1 dl. witte wijn12 grote champignons60 gr. zachte boter4 takjes peterselie3 takjes tijm2 eetl. amandelschaafsel Verwarm de oven voor op 1800C (stand 4). Haal... bekijk recept »
1 hoeveelheid schaaldierenfond (zie anders)saffraadraadjes3 el olijfoliemayonnaise (zie sausen)6 zeebaarsfiletsboter1 el olijfoliezout en pepergehakte peterselie Voor de risotto: 2 el olijfolie1 fijngehakte ui1 fijgehakte lookteen225 gr Arboriorijst1... bekijk recept »
Voor 4 personen: ca. 800 g zeebaarsfilet, olijfolie, 4 stronkjes witloof, 1 eetlepel suiker, 1 dl Rodenbach, 2 fijngesnipperde sjalotten, scheutje balsamico, 250 g boter, 1 dl room, bieslook, peper en zout, muskaatnoot, 4 primeuraardappelen, 100 g gr... bekijk recept »
Filet van zeebaars met vel (maar wel volledig ontdaan van schubben). Voor de risotto: gevogeltebouillon, basmatirijst, gemalen kaas, room. Voor de saus: visfumet, Noilly Prat, room, currypoeder.Maak eerst de risotto. Zet de rijst op in de gevogeltebo... bekijk recept »
8 zeebaarsfilets (diepvries)3 eetl. olijfoliepeper en zout[color=blue:60eaceece4]**Voor de saus:[/color:60eaceece4]3 eetl. uitgelekte kappertjes2 eetl. boter2 sjalotten1,5 dl droge witte wijn100 g zure room1,5 dl visfond2 eetl. fijngesnipperde verse ... bekijk recept »
voor 4 personen: 600 g zeebaarsfilet, met vel en ontschurbd 16 langoestines 20 groene asperges 25 g truffelsap ( te koop in kleine blikjes) 50 g gemalen kaas 125 g boter 2 vellen brik- of filodeeg enkele sprietjes bieslook zoutDe zeebaarsfilets in 8 ... bekijk recept »