143 recepten met zeebaars
750 g zeebaarsfilets 200 g ingelegde groenten in azijn 2 kleine fijngehakte uien 2 verse fijngehakte tomaten 6 zwarte olijven 6 groene olijven 1 eetlepel kappertjes 2 dl olijfolie zout peper bloem Snijd de ingelegde groenten fijn. Verwijder het vel v... bekijk recept »
2 zeebaarzen van ongeveer 400 gr - 2 knollen malse venkelknollen - 5 elolijfolie - sap van 2 citroenen - 2 el pastis - el venkelzaad - zout - peper van de molen Hulpmiddelen 1 barbequeschaal Hulpmiddelen - 1 barbequeschaal Voorbereiding Maak twee ... bekijk recept »
4 zeebaarsfilets - 100 gr Roquefort - 100 gr broodkruim - 100 gr boter. Voor de puree : 500 gr aardappelen - 10 a 15 cl volle melk - 100 gr boter - grof grijs zeezout (fleur de sel de Guerande) - peper uit de molen - 4 koffielepels geconcentreerde vi... bekijk recept »
4 el. olijfolie - 4 ansjovisfiletsin kleine stukjes - 1 kleine uifijngehakt - 600 gram zeebaarsfiletin 4 stukken - 400 gram vleestomaten - 200 cc witte wijn - peper en zout Verhit de olie in een grote braadpan en bak de ansjovisfilets zachtjes tot ze... bekijk recept »
Ca. 1kg. Zeebaars (de baars schoon laten maken ... door de visboer met of zonder de kop ) spoelen en droogmaken 3 x insnijden aan weerskanten 6 tenen knoflook 1 citroen (in 6 schijfjes snijden ) roomboter 6 takjes dille zeezout peper 6 eetlepels olij... bekijk recept »
1 zebaarsfilet van 350 gr 1 tarbotfilet van 350 gr 8 langoestinestaarten 100 gr fijne sperziebonen 1 rode paprika enkele blaadjes basillicum enkele toefjes peterselie peper en zout voor de saus: 100 gr groene selderij 1 wortel 1 ui 2el olijfolie 1/2 ... bekijk recept »
2 kopjes droge witte wijn 2 kopjes water 1 eetlepel zout 8 grote slabladeren 4 zeebaars filets 2 appelen geschild en in partjes van 1cm gesneden oude balsamiso (Modena) 8 verse laurierblaadjes versgemalen peper en zout naar smaak Leg de bladeren op ... bekijk recept »
Zeebaars (van de markt of een goede viswinkel1 baars pp) pasta (lekkere in hemelsnaam! bv fettucini all&primeuovo van Barilla) courgettes rucola 3-5 sjalotjes Visjes in stoompan (evt rolletjes van maken mbv een cocktailprikker, zeebaars is er stevig ... bekijk recept »
1 hele zeebaars (1,2 kg) 4 koffielepels olijfolie 2 koffielepels pastis 2 bosjes venkelblaadjes 1 eetlepel anijszaadjes 1 citroen zout en witte peper Meng de olie en de pastis in een kom. Was en droog de vis (verwijder eerst de ingewanden). Smeer de ... bekijk recept »
4 x 200 g zeebaars 12 mini-venkeltjes 20 kerstomaatjes 1 bot basilicum 2dl olijfolie sap van 1 limoen pepergrof zout suiker. Voorbereiding Fijntjes de venkel versnijden. De stengels apart houdener lange linten van snijden en frituren op 170?. Vier mo... bekijk recept »