143 recepten met zeebaars
400 g zeebaarsfilet (met vel)1 pompelmoes0.5 limoensap2 el appelkappertjes1 kl roze peperbollentakje kervel3 el extra vierge olijfoliegrof zeezoutuit de molen peper (zwarte)1. Snij de zeebaarsfilet met een scherp mes in dunne plakjes. Verdeel over 4 ... bekijk recept »
4 zeebaarsfilets (met vel en elk ongeveer 120 g)500 g aardappelen (kleine)50 g walnoten (gepeld)50 g zwarte olijven (zonder pit)1 takje tijm3 el olijfoliezeezout (of olijvenzout)peperzout10 el mayonaise2 sinaasappels1 teen knoflookchilipoeder (of chi... bekijk recept »
8 zeebaarsfilets (kleine)600 g krieltjes100 g waterkersolieboterzout1. Boen de aardappelen schoon en kook ze gaar. 2. Spoel en droog de waterkers. Verdeel hem over de borden. 3. Dep de visfilets goed droog. Bak ze 3 à 4 minuten op de velkant in olie,... bekijk recept »
4 stuks zeebaars1 rode paprika1 gele paprika6 lente-uien4 cm verse gember3 tenen knoflook2 rode chilipepers1 citroen1 el citroensap75 ml visfond2 el lichte sojasausoliepeperzout1. Schil de gember en snij 'm in fijne reepjes. Spoel de paprika'... bekijk recept »
500 g zeebaarsfilet (met vel)750 g aardappelen1 bundel asperges500 ml karnemelk200 g zure roomscheut chardonnay-azijn2 sneden wit brood (het kruim)nootmuskaat300 g boterolijfoliepeperzout1 bakje ijskruid1. Schil de asperges en breek de harde uiteinde... bekijk recept »
300 g zeebaarsfilets (supervers)1 bosje waterkers100 g jonge spinazie8 el citroenolie50 g tapioca1 bosje lente-ui0.5 granny smith1 limoen (het sap en de schil)1 citroensapgroene tabascofleur de selszechuanpeperzonnebloemolieshisobladeren (of andere c... bekijk recept »
800 g aardappelen4 zeebaarsfilets1 bakje kerstomaten1 bosje rucola1 teentje knoflook (gepeld)1 bosje basilicum30 g pijnboompitten (geroosterd)olijfoliepeperfleur de sel50 g parmezaan (gemalen)1. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes. Kook ze beetg... bekijk recept »
800 g zeebaarsfilet800 g vastkokende aardappelen4 tomaten (gehalveerd)100 g zwarte olijven (zonder pit)1 el verse basilicum (gehakt)200 ml droge, witte wijnolijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180° C. Schil de aardappelen, snij ze in fijn... bekijk recept »
4 norivellen600 g zeebaars4 tomaten (rijpe)100 g veldslawasabipastamayonaisecitroensapolijfoliepeperzout1. Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 180° C. Snij de tomaten onderaan kruiselings in, dompel ze even onder in kokend water en ontvel ze. Snij... bekijk recept »
4 zeebaarsfilet400 g fettucine2 courgettes3 el hazelnoten2 dl zure room0.5 dl balsamicoazijnboterolijfolie2 el notenolie2 sjalotten1 el bruine suikerpeperzout1. Snijd de courgettes in blokjes. Snipper de sjalotjes fijn. Hak de hazelnoten. Kook de fet... bekijk recept »