143 recepten met zeebaars
100 g versgeraspte parmezaanse kaas 25 g vers wittebroodkruim schil van een ½ citroen 4 zeebaarsfilet van ± 175 g per stuk, met vel 2 eieren, losgeklopt 8 el olijfolie 25 g boter zout en peper naar smaak voor de groenten: 250 g courgette, in plakjes ... bekijk recept »
4 zeebaarsfilets300 g zeekraal300 g kokkels2 sjalotten3 stuks steranijs1 takje tijm250 g spinazie2 laurierblaadjes250 ml gevogeltebouillon0.5 knolselder4 aardappelen (zachtkokende)scheutje karnemelk1 onbehandelde citroen (rasp en sap)boterpeperzout1.... bekijk recept »
300 g risottorijst (arborio)4 zeebaarsfilets (met vel)8 groene asperges200 g peultjes50 g erwten1 sjalot1 glas droge, witte wijn1 l gevogeltebouillon (warme)100 g geraspte parmezaan4 takjes kervelolijfolieboterpepergrof zeezout1. Pel en snipper de sj... bekijk recept »
4 zeebaarsfilet1 chorizoworst (200g)25 g chorizo (voor de chorizochips)2 uien2 wortelen1 courgette2 teentjes knoflook200 ml visbouillon200 ml witte wijn200 ml olijfolierozemarijnpepergrof zeezout1. Snij de chorizoworst in plakjes en de overige 25 gra... bekijk recept »
1 zeebaarsfilet1 plakje gedroogde ham1 tomaat (gepeld en ontpit)1 eidooier150 g bloem170 g koud water (voor het tempurabeslag)scheutje balsamicoazijn2 el olijfolie0.5 teen knoflooksaliepeperfleur de selzeezout1. Pel en ontpit de tomaat. Pers de knofl... bekijk recept »
600 g zeebaarsfilet1 venkelknol1 rode ui1 limoen1 citroen (onbehandeld)1 el citroentijm (gehakt)1 el bieslook (gehakt)1 el bladpeterselie (gehakt)8 zongedroogde tomaten2 el pijnboompitten (geroosterd)kappertjesolijfoliepeperzout1. Snij de zeebaars in... bekijk recept »
4 zeebaarsfilets2 el kappertjes2 el tomaten (zongedroogde)1 el bladpeterselie (gehakt)4 aardappelen (grote)1 rode ui100 g rucola2 el olijvenolijfolieboterpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de aardappelen gaar in de schil. 2. Snij de ... bekijk recept »
4 zeebaarsfilets (zonder vel)200 g tuinbonen4 preiwitten (jonge)peterselie (handvol)dille (handsvol)munt (handvol)1 el gehakt peterseliepeperzout1 tl venkelzaad (gemalen)4 aardappelen (grote)komkommer (1/2)2 tenen knoflook250 g Griekse yoghurt2 el ol... bekijk recept »
4 zeebaarsfilets (met vel)600 g zoete aardappelen1 sjalot2 takjes bladpeterselie2 takjes tijm2 takjes dillecitroensap150 ml witte wijn200 ml room150 ml visfond1 kl bloemboterzonnebloemolienootmuskaatpeperzout1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in... bekijk recept »
4 zeebaarsfilets1 courgette1 venkel2 artisjokken (kleine paarse)1 courgettebloem (optioneel)handvol olijven (ontpit, paarsbruin)4 el aioli (kant-en-klaar)saffraandraadjes (enkele)4 sneden bruin brood (dikke)olijfoliepeperzout1. Spoel alle groenten. S... bekijk recept »