143 recepten met zeebaars
4 zeebaarsfilets300 g zeekraal100 g chorizo200 g risottorijst300 g fijne bonen3 sjalotten125 g parmezaan1 dl witte wijn5 g olijfolie8 dl kippenbouillon3 rode puntpaprika's1. Snipper de sjalotten, snij de chorizo in dikke plakjes en blancheer de boont... bekijk recept »
800g zeebaars 1 venkel 1 flesje tripel graanmosterd peper, zout nootmuskaat 4 eierdooiers boter boter aardappelen 4 rivierkreeftjes donkerbruine suiker 1 limoen 1/2L gevogeltefond1. -Kook de tripel in, tot de helft overblijft2. -Kook de aardap... bekijk recept »
400 g witte bloem 100 g Semola di grano duro 5 eieren 10 g zout 50 ml olijfolie 1. Raviolideeg2. In de Kenwood doen we beide soorten bloem. Voeg daarna één voor één de eieren toe. Daarna mag het zout en de olijfolie er bij. Laat goed mengen. Laat e... bekijk recept »
350 g zeebaars olijfolie 2 bagels 4 el mayonaise 3 teentjes look 1 tl citroensap 2 el verse bieslook 2 el verse peterselie 2 vleestomaten 1 zakje rucola peper zout1. Snij de zeebaars in 4 gelijke porties. Kruid ze aan beide kanten flink met pe... bekijk recept »
4 grote, vastkokende aardappelen 4 zeebaarsfilets 2 wortelen 200 g shiitakes 1 paksoi 1 ui 2 el currypasta (type panang curry - milde Thaise curry) 5 dl visbouillon 2 dl kokosroom 2 el vissaus 2 el sesamolie 4 stengels citroengras 5 cm gemberworte... bekijk recept »
50 g risotto rijst 1 ui 1 fles droge witte wijn 50 g gerapste parmezaanse kaas 2 eetlepels Solo 600 g zeebaarsfilets 1 theelepel oregano 20 spaanse mosseltjes 1 rode paprika (geschild en ontdaan van zaadjes) 1 handvol gebroken amandelen peper ... bekijk recept »
600 g zeebaarsfilet 100 g risotto rijst 1 blokje knorr finesse groentebouillon 1 sjalotje Solo 12 sugar snaps 2 tomaten 100 cl witte wijn grof zeezout1. Los het bouillonblokje op in een halve liter warm water en voeg er ook de wijn bij. 2. Pel en ... bekijk recept »
1 wortel 1 prei 2 dl maïsolie 0.5 dl soyasaus 1 eetlepel suiker 2 eetlepels korianderblaadjes 1 eetlepel vers graspte gember sap van 4 limoenen peper en zout 350 g krielaardappeltjes 0.5 dl room 0.5 dl extra vergine olijfolie Solo Vloeibaar ... bekijk recept »
600 g zeebaarsfilet 2 wortels 2 rapen 2 aardappelen 4 spinazieblaadjes 200 g Emmental Grand Cru, grof geraspt zout en peper dille 20 g Solo 20 g bloem 30 cl melk 1 eigeel nootmuskaat 1. Schik de filets ze naast mekaar in een ovenschotel. 2. ... bekijk recept »
500 gr zeebaarsfilet met vel 12 oesters 600 gr bloemige aardappelen 1,5 dl magere melk 1 el olijfolie 300 gr spinazie peper&zout (pezo) nootmuskaat bieslook 1. Kook de aardappelen, pureer ze, voeg de melk toe. 2. Bestrijk een wokpan met olijfoli... bekijk recept »