283 recepten met zeeduivel
40 g risottorijstkippenbouillon2 teentjes gerookte knoflook (fijngesneden)30 g boter20 g geraspte oude kaas2 blaadjes witte gelatinezoutpeper1 losgeklopt eiwit1 verkruimelde beschuitfrituurolie8 spaghettislierten4 zeeduivelmootjes a 100 g met bot/gra... bekijk recept »
40 g risottorijstkippenbouillon2 teentjes gerookte knoflookfijngesneden 30 g boter20 g geraspte oude kaas2 blaadjes witte gelatinezoutpeper1 eiwitlosgeklopt1 beschuitverkruimeld frituurolie8 spaghettislierten4 zeeduivelmootjes a 100 g met bot/graat1 ... bekijk recept »
- 1,5 kg gemengde vis en rauwe schelpdieren zoals rode mulzonneviszeeduivelrode snapperwijtinggrote garnalen en venusschelpen - 225 g smaakvolle tomaten - snufje saffraandraadjes - 6 el olijfolie - I uiin ringen - I preiin ringen - 1 stengel bleekse... bekijk recept »
1 ui 1 teen knoflook 1 aardappel 2 worteltjes 2 stengels bleekselderij 900 gram stevigegefileerde vis als kabeljauwzeeduivelrode poon 350 gram rijpe tomaten 3 eetlepels olijfolie 1 1/2 dl witte wijn 6 dl visbouillon stukje sinaasappelschil ... bekijk recept »
1 grote uifijngesneden 3 el olijfolie 1 preiin dunne ringen 2 teentjes knoflookgeperst 2 tomatenontveldin blokjes dun afgesneden schil van 1/2 sinaasappel 1/2 venkelknolin reepjes 1 dl droge witte wijn 10 draadjes saffraan 1 blaadje laurier 2 takjes ... bekijk recept »
2,5 kg diverse vissoorten (bv,zeeduivel,kabeljauw,zeebaars,schelvis,tonijn),500 gr steurgarnalen,1 dl olijfolie,1 ui,1 selderijstengel,1 rode en een 1/2 groene paprika,3 tenen knoflook,1/2 theelepel gedroogde chilies,evt. wat saffraan,2 eetl. peterse... bekijk recept »
Ingredienten: 1 kg visfilet ( tarbottongzeewolf of zeeduivel ) 200 gr mosselen200 gr gamba's gepeld1 ui2 st. bleekselderij stengels2 st. prei3 tomaten3 teentjes knoflookschil van 1 sinaasappel2 venkelknollen1 mespuntje saffraan1 lit. witte tafelwijn1... bekijk recept »
2 kg verse gemengde vis (rogzeeduivelsardientjesgarnalen) grof zeezout 3 grote uien 800 gr rijpe tomaten 1 groene paprika 5 teentjes knoflook 750 gr aardappelen 2 el peterselie 1/4 l olijfolie 1 of 2 piri-piri (hete pepertjes) of piri-piri olie 2 dl ... bekijk recept »
300 g zilvervliesrijst (pak 400 g) 1/2 chorizoworst (a 250 g)in blokjes 1 rode paprikain reepjes 1 gele paprikain reepjes 2 blikken gepelde tomaten (a 400 g) 3 el zwarte olijven zonder pit (potje 240 g) 2 x 250 g koolvisfilet (diepvries)ontdooid en ... bekijk recept »
1,25 kg visfilets met wit visvlees (bv. heek, koolvis, zeeduivel, wijting, zeebaars... ) 1 l visfumet 400 g aardappelen 2 middelgrote uien 1 glaasje cider (facultatief) 50 g boter 1 royale eetlepel room 4 dikke sneden stokbrood 1/2 bosje gehakte pete... bekijk recept »