283 recepten met zeeduivel
Rolletje gemarineerde zalm met pesto: 4 grote zuringbladen (of groot blad van raketsla) 4 plakjes gemarineerde zalm (te koop in de winkel) 100 g groene pesto zwarte peper Rolletje rosbief met nori, komkommer, wortel: 150 g gebraden rosbief, in plakje... bekijk recept »
4 stukken tonijnfilet van 125 g 1/2 sinaasappel 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 1 venkelknol 75 g rucola 2 eetlepels zwarte olijven zonder pit 25 g pijnboompittenBoen de sinaasappel schoon en rasp een halve eetlepel oranje schil eraf.... bekijk recept »
1 uitje 1/2 bosje kervel (ca. 25 g) 300 g koolvisfilets 10 g boter 1 eetlepel citroensap 1 theelepel kruidenbouillonpoeder allesbinder 1 theelepel mosterd 1 dl halfvolle melk- Pel het uitje. Hak het uitje met de kervel zeer fijn. - Was de koolvisfile... bekijk recept »
10 aardappelen (Bintje) 2 eieren 40 g boter (roomboter) peper zout nootmuskaat 75 g paneermeel 12 sint-jakobsnoten 1 citroen 200 g zeeduivelfilet 100 g champignons 200 g Noordzeegarnaal (ongepeld) 15 g bloem (tarwebloem) 1 dl room 0.5 takjes petersel... bekijk recept »
750 gram verse vis, zoals tarbot, schelvis, poon, kabeljauw, zeeduivel, garnalen of inktvis (pesce fresco, rombo, nasello, merluzzo, gamberi o seppia/calamaro) 1 potje venusschelpjes (vongole) 6 zoute anjovisfilets 2 uitgeperste teentjes knoflook 1 f... bekijk recept »
750 gram verse vis, zoals tarbot, schelvis, poon, kabeljauw, zeeduivel, garnalen of inktvis 1 potje venusschelpjes 6 zoute anjovisfilets 2 uitgeperste teentjes knoflook 1 fles tomatensaus 2 eetlepels fijngehakte peterselie 2 dl droge witte wij... bekijk recept »
1 liter visfumet 1 kg lotte, zeeduivel( verdelen in 6 stukken) 3 moten zalm (1/2m p/p) 6 stuk st Jacobsschelpen (1p/p) 6 grote scampi (1p/p) 6 filet zeetong (1 opgerolde filet p/p) 3 filet griet (1/2 f p/p) 200 ml verse room 5 cl Ricard 1 staal pr... bekijk recept »
250 gram kabeljauwfilet 250 gram zalmfilet 250 gram zeeduivel 8 tongfilets 200 gram garnalen 4 wortelen 4 stengels enkel wit van prei 200 ml droge witte wijn 500 ml visfond (uit bokaal) 400 ml volle room 1 eetlepel gehakt marjolein 1 eetlepel ... bekijk recept »
150 gram witvis, liefst zeeduivel 12 stuks gamba of tiger shrimp 200 gram kipfilet of dij 5 eetlepels olijfolie 2 stuks flinke uien 6 teentjes knoflook 1 stuks grote tomaat of 2 kleinere 1 bos verse koriander 4 takjes peterselie 1 glas witte... bekijk recept »
½ bloemkool ½ bot groene asperges ½ bot witte asperges 1 ui 400 g bloemaardappelen peper en zout muskaatnoot 1 klontje boter 1 ei 1 scheutje melk 4 filets Lotte (staartvis of zeeduivel) peper en zout 150 g boter 1 citroen e... bekijk recept »