Recepten met zeewolf

209 recepten met zeewolf

Zeewolf

Zeewolf Leeft in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Voedt zich met schelp- en schaaldieren. Gemiddeld 60 cm.

Bouillabaisse

400 gr visfilet (kabeljauwwijtingzeewolftongscharroodbaars...) 300 gr gepelde scampi's1/2 kg mosselen (of andere kleine schelpjes) 2 eetlepels olijfolie1 ui1 kleine courgette1 groot blik gepelde tomaten1 teentje knoflook1 dl droge witte wijn2 eetlepe... bekijk recept »

Bouillabaisse

400gr. visfilet(kabeljauwzeewolf,wijting,tongscharroodbaars....) 300gr.gepelde scampi1/2kg. mosselen,2 eetl.olijfolie,1ui1 kleine courgette1 groot blik gepelde tomaten1 teentje knoflook1 dl. droge witte wijn2 eetl. citroensap1theel. gedroogde rozemar... bekijk recept »

Bouillabaisse

Ingredienten: 1 kg visfilet ( tarbottongzeewolf of zeeduivel ) 200 gr mosselen200 gr gamba's gepeld1 ui2 st. bleekselderij stengels2 st. prei3 tomaten3 teentjes knoflookschil van 1 sinaasappel2 venkelknollen1 mespuntje saffraan1 lit. witte tafelwijn1... bekijk recept »

Waterzooi van vis (2)

500 g visfilet (zalm, kabeljauw, zeewolf)250 g gemengde zeevruchten (scampi's, garnalen)1.25 l visbouillon3 preiwitten2 wortelen2 stengels groene selderboter (of olijfolie)2 eidooiers200 ml sojaroom2 el kervelversgemalen peperfijn zeezout1. Snij de p... bekijk recept »

Gevulde paprika's (2)

8 kleine, zoete paprika600 g vaste vis (bv. kabeljauw of zeewolf)4 tomaten1 rode Spaanse peper2 tenen knoflook80 g geraspte parmezaanolijfoliebasilicumfijn zeezout1. Spoel de paprika’s. Snij de kapjes eraf, verwijder zaadjes en zaadlijsten... bekijk recept »

Pakketje met vis en groenten

4 visfilets (bijvoorbeeld goudbrasem, kabeljauw, zeewolf...)4 aardappelen (middelgrote)1 broccoli1 courgette12 kerstomaten4 el droge, witte wijnolijfolieuit de molen pepergrof zeezout1. Stoom of kook de aardappelen in de schil, tot ze net niet volled... bekijk recept »

Paprikasoep met zeewolfspiesjes

600 g zeewolffilet150 g chorizo5 rode, gegrilde paprika's (ev. bokaal)1 groene paprika2 uien1 teen knoflook2 l kippenbouillon200 ml droge, witte wijn150 ml room50 g boter1 kl paprikapoeder2 blaadjes laurier2 takjes tijmpeperzout1. Snij de gegrilde ro... bekijk recept »

Vispannetje met sint-jakobsvruchten

300 g linguine300 g venusschelpen (clams)8 sint-jakobsvruchten (panklaar)12 scampi's (of grote garnalen)250 g inktvissen (panklaar)250 g visfilet (bv zeewolf)1 ui2 teentjes knoflook4 tomaten4 el olijfolie200 ml droge, witte wijnzoutuit de molen peper... bekijk recept »

Bouillabaisse zoals in Marseille

250 g roodbaarsfilet (in dobbelsteentjes)250 g zeewolffilet (in dobbelsteentjes)250 g wijtingfilet (in dobbelsteentjes)250 g rode poonfilet (in dobbelsteentjes)250 g zeebarbeel (in dobbelsteentjes)1 langoest (van 500 g (of kreeft))2 uien (fijngehakt)... bekijk recept »

Aardappelsoep met zalm en verse garnalen

400 gr verse zalm op kamertemperatuur 100 gr Hollandse garnalen 2 el olijfolie 1 gesnipperde grote ui 2 fijngehakte knoflookteentjes 500 gr kruimige aardappelen,geschild en in blokjes 1 tl gedroogde tijm 1 l visbouillon van tabletten 1 dunne p... bekijk recept »

Pagina 18 van 21