Recepten met zeewolf

209 recepten met zeewolf

Zeewolf

Zeewolf Leeft in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Voedt zich met schelp- en schaaldieren. Gemiddeld 60 cm.

gegratineerde visschelp

2 plakjes citroen 150 gr witvisfilets(koolvis, tilapia, zeewolf, kabeljauw) 200 ml melk 100 gr hollandse garnalen, gepeld 2 eetl peterselie, vers en fijngehakt 30 gr boter 30 gr bloem 100 ml slagroom 0 zout en versgemalen peper 3 eetl paneermee... bekijk recept »

Koolvis met champignons

400 gr koolvisfilet in blokjes 200 gr Parijse champignons 100 gr shiitakes 100 gr hoornen des overvloeds 100 gr cantharellen 8 sjalotjes 2 liter visfumet solo, bakken en braden 150 gr gemalen zachte kaas (type Nazareth) voor de saus: 1,5 dl pochee... bekijk recept »

Vis-scampibrochette met mangosaus

400 gram vaste visfilet (victoriabaars,pangasius, zeewolf,..) 12 scampi's gepeld en ontdarmt 1 rood spaans pepertje 2 citroenen 2 eetlepels kristalsuiker 2 rijpe mango's 2 deciliter witte wijn 1 sinaasappel 50 gram vetstof 1 eetlepel gedroog... bekijk recept »

Aubergine tongrolletjes met geitenkaas

4 tongfilets van elk 120 gr ong (kan ook met zalm, zeewolf of zwaardvis, filets dan wel) 2 aubergines en een takje rozemarijn 10 cl olijfolie 1 paar geitenkaasjes (crottin) (een zachte kaas geen te zoute) 4 tomaten en 3 verse blaaadjes basilicum ... bekijk recept »

gevulde paprika's

8 kleine, zoete paprika's 600 GR vaste vis bv kabeljauw of zeewolf 4 tomaten 1 rood spaans pepertje 2 teentjes knoflook 80 GR gemalen parmezaan olijfolie basilicum fijn zeezout1. spoel de paprika's, snij de kapjes eraf. Verwijder zaadjes en zaad... bekijk recept »

Zeeduivel à l’Armoricaine

Voor 4 personen: 800 g zeeduivelfilet 8 tomaten, gepeld en ontpit 1 ui, fijngesnipperd 1 wortel, in kleine blokjes 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 blad laurier 1 koffielepel geconcentreerde tomatenpuree 1 mespunt griessuiker 1 mespunt cayennepeper 5... bekijk recept »

Visstoofpotje met mosselen en salie

Voor 4 personen: 4 moten zeewolf van 150 gr 1 kg mosselen 1 wit van prei 4 jonge wortelen 16 groene asperges 1/2 dl room 1 bosje salie 1 takje tijm 1 ui 1 stengel groene selder 1 kleine courgette 1/2 L witte wijn 2 eigelen 1 blaadje laurier Peper en ... bekijk recept »

Visstoofpotje met mosselen en salie

Voor 4 personen: 4 moten zeewolf van 150 gr 1 kg mosselen 1 wit van prei 4 jonge wortelen 16 groene asperges 1/2 dl room 1 bosje salie 1 takje tijm 1 ui 1 stengel groene selder 1 kleine courgette 1/2 L witte wijn 2 eigelen 1 blaadje laurier Peper &am... bekijk recept »

Heksenpotjes voor Halloween

voor 4 personen: 400 g visfilet in blokjes 200 g champignons 100 g shii-takes 100 g hoornen des overvloeds 100 g cantharellen 8 sjalotjes 2 l visfumet 50 g boter 150 g gemalen Nazareth-kaas voor de saus: 1 1/2 dl pocheervocht 1 dl room 20 g boter 20 ... bekijk recept »

Bourride

8 teentjes knoflookgeperst 5 eierdooiers 1 theel. zeezout Olijfolie 1 eetlepel citroensap 1 kg. gemengde vis. (Tonijnzeewolfzalmmosselenschol) 3 aardappelsgeschild en in grove stukken gesneden. 12 parijse worteltjes. (Bolletjes) 4 pommodorigepeld en ... bekijk recept »

Pagina 19 van 21