Recepten met Kalfsschnitzel

53 recepten met Kalfsschnitzel

Kalfsschnitzel

Kalfsschnitzel Kalf: Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau.Vaak is een schnitzel gepaneerd met paneermeel maar ook ongepaneerd, gewenteld door de bloem geeft een mooi resultaat.

Kalfsschnitzel met notenkorstje

100 g hazelnoten (of cashewnoten, ongezouten) 2 eetlepels paneermeel 3 eetlepels bloem 1 ei 4 ongepaneerde kalfsschnitzels (a ca. 125 g) zout en versgemalen peper 1 citroen 50 g boter1. Noten grof malen en met paneermeel menge... bekijk recept »

Kalfsschnitzel met tagliatelle en asperges

300 g tagliatelle 500 g groene asperges 1 snufje zout 200 ml crème fraîche 100 ml droge witte wijn 2 el olijfolie 300 g kalfsschnitzels 1 snufje peper 185 g artisjokharten (uit blik) 2 el dille 2 el amandelschaafsel1. Kook de t... bekijk recept »

Kalfsschnitzelspies met aardappelschijfjes

1 rode paprika 1 bakje champignons 1 schaaltje kalfsschnitzel (ca. 300 g) 5 eetlepels (olijf)olie 2 zakjes tomaat-paprika-aardappelschijfjes (a 425 g) 1 zakje friséesla 1 bakje verse Thousand Island dressing (100 g) 150 m... bekijk recept »

Kalfsschnitzel met gepofte tomaat en brie

1. Snijd 2 ongepaneerde, iets platter geslagen kalfsschnitzels in kleinere schnitzels of neem kalfsoesters, in plakken van 1,5 cm gesneden. Bestrijk ze met 3 eetlepels groene pesto. 2. Bak ze 2 minuten per kant in een beetje hete olijfolie. Leg gehal... bekijk recept »

Florentijnse kalfsschnitzel

4 sneetjes oud witbrood, zonder korst, fijnverkruimeld1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden4 kalfsschnitzels (van ca. 125 g)2 eetlepel eetl. bloem1 ei losgeklopt4 eetlepel olijfolie of vloeibaar bakproduct4 plakken rauwe ham50 gram geraspte Parmeza... bekijk recept »

Kalfsschnitzel in verse champignonsaus

1 duobak krielaardappeltjes peper en zout1 zak(je) panklare snijboontjes2 tl dijonmosterd4 grote kalsschnitzels (Beter Leven)2 teentje(s) knoflook (uitgeperst)125 ml PLUS crème fraîche400 g champignons (in plakjes)125 ml witte wijn60 g b... bekijk recept »

KALFSSCHNITZEL MET STOEMP EN MOSTERDSAUS

4 KALFSLAPJES VAN 120GR 500 GR AARDAPPELEN 500 GR WORTELEN 500 GR SCHORSENEREN 1 SJALOT TAKJE TIJM 1 BLAADJE LAURIER 2 EIEREN 200 GR RICOTTA 200 ML ROOM 2 EL GRAANMOSTERD 50 GR BLOEM 50 GR PANEERMEEL OF PANKO 2 EL CITROENSAP boter PEPER EN ZO... bekijk recept »

Kalfsschnitzel met gefrituurde aardappel en tomaat

4 kalfsschnitzels, van 2 cm dikte 4 el Bertolli voor Koken, Bakken en Roerbakken 2 eieren 100 g witte broodkruimels of paneermeel 100 g bloem 800 g middelgrote aardappelen 0.5 l olie om te frituren 600 g rijpe tomaten 1 citroen 1. Leg de schnitze... bekijk recept »

Kalfsschnitzel met wortel-schorseneren stoemp

4 kalfslapjes van 120 g (fijn gesneden) 500 g aardappelen 500 g wortelen 500 g schorsneren 1 sjalot 1 takje tijm 1 blaadje laurier 2 eieren 200 g ricotta 200 ml room 2 el graanmosterd 50 g bloem 50 g paneermeel of Panko, Japans broodkruim 2 el... bekijk recept »

Gevulde Kalfsschnitzel Met Risotto En Salade

1 pak risotto funghi (Lassie) 4 kalfsschnitzels 4 plakjes salami 4 zongedroogde tomaatjes (Bertolli) peperzout 2,5 el olijfolie traditioneel (C1000) 1 zak familieslamix a 400 g (C1000) 1 bakje knoflook-bieslookdressing a 90 g (C1000) extra no... bekijk recept »

Pagina 2 van 6