53 recepten met Kalfsschnitzel
1 kleine (rode) ui 3 dl gezeefde tomaten (uit een pak) 1 mespunt rozemarijn 1 laurierblaadje zout en peper 2 ongepaneerde kalfsschnitzels 25 gram boter 2 plakjes rauwe ham (of Parma ham) 2 plakjes jong belegen Goudse kaas 1 tomaat voor de garnering ... bekijk recept »
? 4 Kalfsschnitzels ? 4 plakken rauwe ham (bijv. prosciutto) ? 8 blaadjes salie (vers) ? 2 el olijfolie ? 1 dl witte wijn (droge) ? snufje peper Verhit de olijfolie in een koekenpan en leg de stukjes vlees er met de hamkant naar beneden in. Bak ... bekijk recept »
8 kalfsschnitzels a 80 gram zeezout zwarte peper uit de molen 1 tl paprikapoeder 300 gr fontinakaas 8 dunne plakjes gekookte ham 2 eieren 200 gr witbroodzonder korstverkruimeld 3 el bloem 3-4 el plataardige olie 2 el boter 600 gr zeer kruimige aardap... bekijk recept »
4 kalfsschnitzels van 100 gram 2 grote komkommers 4 plakjes parnaham 6 el mozarella 16 blaadjes salie 6 el olijfolie 4 el witte wijnazijn 0.25 l creme fraiche paprikapoederpeper en zout Verhit eenderde van de olie in een koekenpan en bak de gevulde k... bekijk recept »
-4 Kalfsschnitzels -8 plakken Parmaham -Salie (8 grote bladerenanders fijngesneden) -3 el Olijfolie -6 el Marsala (likeur) -100 ml Runderbouillon 1 el Boter Vlees in de breedte doormidden snijden en met peper bestrooien. Op elk stuk vlees 1 plak ham ... bekijk recept »
4kalfsschnitzels,ongepaneerd1aubergine,in dikke plakken4el olijfolie200g buffelmozzarella,in plakken2t knoflook,fijngehaktparmezaanse kaaspeper en zoutvoor de saus:2t knoflook,fijngehakt2el olijfolie500g vleestomaten,in stukken1tl suikerpeper2el basi... bekijk recept »
8 kalfsschnitzels, bijna 500 g totaalgewicht, elk circa 1 cm dik 60 gr. bloem zout en versgemalen peper naar smaak 30 gr. roomboter 3 eetl. olijfolie 1 rode paprika, zaad en zaadlijsten verwijderd, in reepjes gesneden 250 gr. verse witte champignons,... bekijk recept »
voor 4 personen: 1 snufje tijm en oregano 1 bekertje crème fraîche 1 uitgeperste knoflook 4 gekruide kalfsschnitzels 50 gram walnoten 2 dl. kippebouillon 150 gram boter 1 gesnipperde uiBraad de kalfsschnitzel goudgeel in 100 gram boter. Haal het vlee... bekijk recept »
4 kalffschnitzels(vraag de slager ze extra plat te slaan. 4 bladen slatomatenpureecreme fraichepeperzoutcashewnotenperzik. Maak de braadpan aan met croma en strooi er een gesnipperd uitje in. Leg de schnitzels erin en bak ze in circa 5 minuten rustig... bekijk recept »
8 kleineheel dunne kalfsschnitzeltjes8 plakken rauwe ham8 saliebladerenzout en gemalen witte peper4 el boter75 ml droge witte wijn Klop de kalfsschnitzels met een vleesmes voorzichtig plat (of laat het door de slager doen.) Leg op elke schnitzel een ... bekijk recept »