Recepten met Kalfsschnitzel

53 recepten met Kalfsschnitzel

Kalfsschnitzel

Kalfsschnitzel Kalf: Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau.Vaak is een schnitzel gepaneerd met paneermeel maar ook ongepaneerd, gewenteld door de bloem geeft een mooi resultaat.

Kalfsschnitzel 'californië'

125 gm kalfsschnitzel 1 zout en peper 1 theelepel(s) olie 150 gm perziken (blik) 2 eetlepel(s) witte wijn 1 zure room 1/2 snee toast Strooi wat zout en peper over de schnitzel en bak hem in de olie in een anti-aanbakpan 3 minuten aan elke kant. Stoof... bekijk recept »

Kalfsschnitzel met rijst en doperwtjes

100 gram kalfsschnitzel 50 gram basmatirijst 200 gram diepvriesdoperwtjes sap van een kwart citroen 1 dl witte wijn 1 eetlepel bloem 1 eetlepel gehakte peterselieblaadjes 1 eetlepel olie peper zout Snijd het vlees in repen van ca. 1,5 cm breed . R... bekijk recept »

Kalfsschnitzel met rijst en doperwtjes

100 gram kalfsschnitzel 50 gram basmatirijst 200 gram diepvriesdoperwtjes sap van een kwart citroen 1 dl witte wijn 1 eetlepel bloem 1 eetlepel gehakte peterselieblaadjes 1 eetlepel olie peper zout Snijd het vlees in repen van ca. 1,5 cm breed . R... bekijk recept »

Gevulde kalfsschnitzel met gestoofde komkommer

4 eetlepel(s) wijnazijn, witte 25 ml creme fraiche 4 st kalfschnitzel 2 large komkommers 10 bolletjes mozzarella 6 eetlepel(s) olijfolie 1 paprikapoeder 4 plakjes parmaham 1 peper 16 blaadjes salie 1 zout ----benodigde materialen---- 1 cocktailprikk... bekijk recept »

Kalfsschnitzel 'californië'

125 gm kalfsschnitzel 1 zout en peper 1 theelepel(s) olie 150 gm perziken (blik) 2 eetlepel(s) witte wijn 1 zure room 1/2 snee toast Strooi wat zout en peper over de schnitzel en bak hem in de olie in een anti-aanbakpan 3 minuten aan elke kant. Stoof... bekijk recept »

Schnitzel met bloemkool

250 gm bloemkool 1/8 liter bloemkoolvocht 1 witte saus (pakje) 100 gm kalfsschnitzel 1/2 theelepel(s) olie 1 zout 1 peper 125 gm aardappels Kook de bloemkool gaar en laat hem uitlekken. Kook het vocht van de bloemkool met 1 eetl witte saus, en verdee... bekijk recept »

Schnitzel met bloemkool

250 gm bloemkool 1/8 liter bloemkoolvocht 1 witte saus (pakje) 100 gm kalfsschnitzel 1/2 theelepel(s) olie 1 zout 1 peper 125 gm aardappels Kook de bloemkool gaar en laat hem uitlekken. Kook het vocht van de bloemkool met 1 eetl witte saus, en verdee... bekijk recept »

Terrine Van Champignons

300 gram champignons middelgroot2 sjalotjes25 gram boterzoutpeper1 teentje knoflook250 gram kalfsschnitzel200 ml. creme fraiche? zakje Provencaalse kruidenmix8 bladeren lollo rosso? el. boter Plank op vorm leggen, samen keren en terrine op plank late... bekijk recept »

Kalfsrolletjes Met Geitenkaas En Provencaalse Kruiden

12 dunne sneetjes kalfsschnitzel Zout Vers gemalen zwarte peper 6 sneetjes Montrachetkaas van 1cm dik ieder schijfje in twee gesneden 2 eetlepels gehakt bieslook 2 eetlepels Provencaalse kruiden 2 geklutste eieren Broodkruim Boter 1,2 dl witte wijn ... bekijk recept »

Fondue Bourguignon

Vlees: reken per pesoon op ca. 250 gr. Geschikte vleessoorten zijn:Hamlapjesvarkenshaasvarkensschnizelfricandeaurunderbiefstukrosbiefkalfslapjeskalfsoesterkalfshaas,kalfsschnitzellamsfiletalle soorten gehakt,kipfilet en kalkoenfilet. Paprika champign... bekijk recept »

Pagina 4 van 6