53 recepten met Kalfsschnitzel
125 gm kalfsschnitzel 1 zout en peper 1 theelepel(s) olie 150 gm perziken (blik) 2 eetlepel(s) witte wijn 1 zure room 1/2 snee toast Strooi wat zout en peper over de schnitzel en bak hem in de olie in een anti-aanbakpan 3 minuten aan elke kant. Stoof... bekijk recept »
100 gram kalfsschnitzel 50 gram basmatirijst 200 gram diepvriesdoperwtjes sap van een kwart citroen 1 dl witte wijn 1 eetlepel bloem 1 eetlepel gehakte peterselieblaadjes 1 eetlepel olie peper zout Snijd het vlees in repen van ca. 1,5 cm breed . R... bekijk recept »
100 gram kalfsschnitzel 50 gram basmatirijst 200 gram diepvriesdoperwtjes sap van een kwart citroen 1 dl witte wijn 1 eetlepel bloem 1 eetlepel gehakte peterselieblaadjes 1 eetlepel olie peper zout Snijd het vlees in repen van ca. 1,5 cm breed . R... bekijk recept »
4 eetlepel(s) wijnazijn, witte 25 ml creme fraiche 4 st kalfschnitzel 2 large komkommers 10 bolletjes mozzarella 6 eetlepel(s) olijfolie 1 paprikapoeder 4 plakjes parmaham 1 peper 16 blaadjes salie 1 zout ----benodigde materialen---- 1 cocktailprikk... bekijk recept »
125 gm kalfsschnitzel 1 zout en peper 1 theelepel(s) olie 150 gm perziken (blik) 2 eetlepel(s) witte wijn 1 zure room 1/2 snee toast Strooi wat zout en peper over de schnitzel en bak hem in de olie in een anti-aanbakpan 3 minuten aan elke kant. Stoof... bekijk recept »
250 gm bloemkool 1/8 liter bloemkoolvocht 1 witte saus (pakje) 100 gm kalfsschnitzel 1/2 theelepel(s) olie 1 zout 1 peper 125 gm aardappels Kook de bloemkool gaar en laat hem uitlekken. Kook het vocht van de bloemkool met 1 eetl witte saus, en verdee... bekijk recept »
250 gm bloemkool 1/8 liter bloemkoolvocht 1 witte saus (pakje) 100 gm kalfsschnitzel 1/2 theelepel(s) olie 1 zout 1 peper 125 gm aardappels Kook de bloemkool gaar en laat hem uitlekken. Kook het vocht van de bloemkool met 1 eetl witte saus, en verdee... bekijk recept »
300 gram champignons middelgroot2 sjalotjes25 gram boterzoutpeper1 teentje knoflook250 gram kalfsschnitzel200 ml. creme fraiche? zakje Provencaalse kruidenmix8 bladeren lollo rosso? el. boter Plank op vorm leggen, samen keren en terrine op plank late... bekijk recept »
12 dunne sneetjes kalfsschnitzel Zout Vers gemalen zwarte peper 6 sneetjes Montrachetkaas van 1cm dik ieder schijfje in twee gesneden 2 eetlepels gehakt bieslook 2 eetlepels Provencaalse kruiden 2 geklutste eieren Broodkruim Boter 1,2 dl witte wijn ... bekijk recept »
Vlees: reken per pesoon op ca. 250 gr. Geschikte vleessoorten zijn:Hamlapjesvarkenshaasvarkensschnizelfricandeaurunderbiefstukrosbiefkalfslapjeskalfsoesterkalfshaas,kalfsschnitzellamsfiletalle soorten gehakt,kipfilet en kalkoenfilet. Paprika champign... bekijk recept »