Recepten met Kalfsschnitzel

53 recepten met Kalfsschnitzel

Kalfsschnitzel

Kalfsschnitzel Kalf: Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau.Vaak is een schnitzel gepaneerd met paneermeel maar ook ongepaneerd, gewenteld door de bloem geeft een mooi resultaat.

Saltimbocca Alla Romana

Reken per persoon : 1 kalfsschnitzel 1 plakje ham (boeren-ardenner- of serrano- GEEN Parmadie is te zoet!) 1 salieblaadje bloem Leg de onderkant op een bord bestoven met bloem. Bak eerst de bovenkant in weinig olijfolie ev met in ? 3 minuten gaar, k... bekijk recept »

Bolognese Schnitzels

Per persoon: 1 kalfsschnitzel of 90 gram varkenshaas 1 plak rauwe ham (parmaham) 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas losgeklopt ei zout versgemalen peper. boter Wentel de plakken vlees door het losgeklopt ei en het paneermeel en bak ze aan beide ka... bekijk recept »

Spiesje Van Kalfsvlees Met Een Tonijnsaus.

1 kleine prei half blikje tonijn naturel uitgelekt 2 el mayonnaise 1 el Citroen sap 100 gr kalfsschnitzelin 8 blokjes 4 cherrytomaatje 1 el olie halve citroenin partjes minimengkom van keukenmachine of staafmixer 8 cocktailprikkers Helft van witte pr... bekijk recept »

Fantasieschotel van groenten en vlees

Voor 2 personen: 250 gr kalfsschnitzel Zout en peper 2 eetl afgestreken dieetmargarine 1 afgestreken eetl vetarm sojameel ¼ Liter bouillon 150 gr doperwtjes 150 gr jonge zomergroenten uit diepvries 50 gr komkommer 150 gr maïs uit blikHet vle... bekijk recept »

Paddestoelenragout Met Kalfsvlees

1 ui1 teentje knoflook200 gram kalfsschnitzel400 gram gemengde paddestoelenp z20 gram boter1 zakje stroganoffsaus (AH huistraiteur)scheutje rode wijn. Ui en knoflook fijn hakken. Schnitzel in dunne reepjes snijden. Paddestoelen in stukken snijden (ni... bekijk recept »

Kalfsvlees Met Paddestoelensaus

500 gram kalfsschnitzel100 gram champignons100 gram oesterzwammen100 gram shi-takes1 grote ui25 gram boterpeper en zout1/8 liter vleesbouillon1 eetlepel tarwebloem1/8 liter droge witte wijn en 2 eetlepels creme fraiche. De boter in de pan verhitten e... bekijk recept »

Kalfsschnitzels Met Parmaham En Salie

4 kalfsschnitzel naar smaak zout naar smaak peper (wit) 1 eetlepel bloem 4 theelepels gedroogde salie 4 plakjes Parmaham 2 eetlepels olijfolie 1 deciliter droge witte wijn 25 gram boter Wrijf de schnitzels in met zout en peper en wentel ze door de b... bekijk recept »

Paddestoelenragout Met Schnitzelreepjes

75 g meergranenrijst zout 1 kalfsschnitzel (ca. 100 g) 200 g paddestoelenmelange versgemalen peper 20 g boter ca. 150 ml Stroganoffsaus Rijst met zout koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schnitzel in dunne reepjes snijden. Paddestoelen... bekijk recept »

kalfsschnitzels met ham en salie (saltimbocca alla romana)

8 kleine, dunne kalfsschnitzels 8 plakken Coburger rauwe ham verse salieblaadjes 4 el olijfolie 1 dl witte wijn zout en versgemalen zwarte peper naar eigen smaak cocktail prikkers Leg op iedere schnitzel een plak Coburger ham (deze ham is zacht van s... bekijk recept »

Kalfsreepjes met Chinese kool en tijm

400 g ongepaneerde kalfsschnitzels, in reepjes1/2 theel. gemberpoeder4 eetl. olijfolie of arachideolie400 g Chinese kool, in reepjes1 theel. verse tijmblaadjeszoutversgemalen peper1 glas witte wijn of droge sherry2 eetl. geschaafde amandelen1. Be... bekijk recept »

Pagina 5 van 6