1000 recepten met biefstuk
1 eetlepel arachide-olie 150 g biefstukken 15 g boter 150 g extra fijne boontjes 150 g extra fijne erwten 1 l runderbouillon 150 g slablaadjes 2 uien1. Breng de bouillon aan de kook. 2. Pel de ui en hak hem fijn. Maak de boontjes schoon en snij ze... bekijk recept »
4 hertenbiefstukjes (ca. 300 g) 2 theelepels balsamicoazijn 4 eetlepels olijfolie extra vierge 8 takjes verse rozemarijn (stevige takjes) 24 plakjes katenspek (zee)zout (versgemalen) zwarte peper 1. Biefstukjes elk in 6 blokje... bekijk recept »
60 g boter 2 zakken minikrieltjes (a 450 g) 2 schalen biefstukken (a 2 stuks) 1 zak gemengde sla 1 portie vinaigrette (sladressing, naar smaak) 1 zakje stoneleeks (8 stuks) 100 g dijonnaise1. Verhit in koekenpan helft ... bekijk recept »
1 tl gedroogde oregano mespunt cayennepeper 4 el gebakken uitjes (bekertje 100 g) 2 tl paprikapoeder 1 tl knoflookpoeder 2 tl grof zeezout (bus 500 g) 2 schaaltjes biefstuk ((a 2 stuks), op kamertemperatuur) 4 el olijfoli... bekijk recept »
1 kleine broccoli (300 g) ¼ pak Chinese eiermie (a 250 g) ½ zakje stoneleeks (a 8 stuks) 1 biefstuk 2 eetlepels olie 3 eetlepels teriyaki marinade (fles a 250 ml) 2 theelepels sesamzaad1. Van broccoli stronk ... bekijk recept »
4 eetlepels cognac (slijter) 4 kogelbiefstukken (op kamertemperatuur) 4 eetlepels vierseizoenenpeperkorrels 1 eetlepel olie 50 g roomboter 125 ml crème fraîche1. Cognac in diep bord schenken. Biefstuk door cognac wentelen en 5 min... bekijk recept »
2 a 150 g biefstukken 1 el cajunkruiden 6 el olijfolie extra vierge 1 venkelknol 1 blikje mais 1 bakje bieslook 1 limoen in de lengte gehalveerdDep de biefstukken droog met keukenpapier en wrijf ze in met de cajunkruiden. Verhit 2 el van de olie in e... bekijk recept »
1 bol knoflook 6 el milde olijfolie 1 takje rozemarijn (naaldjes fijngesneden) 1 ansjovisfilet (blikje 46 g) 1 potje witte bonen ((340 g), uitgelekt) 1 schaal biefstuk ((2 stuks), op kamertemperatuur) 1 ciabatta (... bekijk recept »
400 g biefstukken 4 el teriyaki marinade & saus 400 g sperziebonen 300 g couscous 1 ui 3 el zonnebloemolie 125 g taugé1. Snijd de biefstuk in blokjes en marineer ca. 10 min. in marinade. Week de satéstokjes in water. Maak de sperziebonen ... bekijk recept »
1 schaal biefstuk (ca. 325 g) 4 el olijfolie 2 tenen knoflook (geperst) 3 tl Provençaalse kruidenmix 1 courgette (in 8 plakken) 1 rode paprika (in 8 stukken) 1 ui (in 8 parten) 1 bakje basilicum ((15 g), al... bekijk recept »