1000 recepten met biefstuk
Biefstukolijfoliezeezoutvers gemalen peper en veel knoflook Gril aanzetten en de biefstuk om en om bakken. Zo rauw of doorbakken als je zelf lekker vindt. bekijk recept »
Biefstukolijfoliezeezoutvers gemalen peper en veel knoflook Gril aanzetten en de biefstuk om en om bakken. Zo rauw of doorbakken als je zelf lekker vindt. bekijk recept »
250 gram verse cranberry's 1 dl sinaasappelsap 2 tl tijm 1/2 pot vleesfond 2 dl rode port 1 el suiker 2 el ma?zena 4 biefstukken 25 gram boter Cranberry′s wassen en laten uitlekken. In een pan cranberry′s met sinaasappelsap en tijm aan de... bekijk recept »
2 biefstukjes van elk ca. 100 a 150 gram, peper uit de molen. 1 a 2 eetl olijfoliebeetje zoutca 4 eetl. vleesfond (potje)beetje allesbinderbeetje boter1 a 2 eetl. zwolse mosterd (of anders franse)eventueel 1 eetl. cognac2 theel. gesneden bieslook Dep... bekijk recept »
4 biefstukken1 citroen1 (grote) ui1 teentje knoflookrumolie1 spaanse pepertijmlaurierzout en peper. Pers de citroen uit in een diepe kom, voeg 2 eetlepels rum en 2 eetlepels olie toe, doe er een takje tijm en 2 blaadjes laurier, de spaanse peper en p... bekijk recept »
4 Argentijnse biefstukjes30 gram boter of margarinepeper11/2 dl slag- of koksroom150 gram gewelde/gekookte pruimenscheutje sterke drank uit Argentinie of rum en 50 gram gepelde en grofgehakte paranoten. Neem de biefstuk ca. 30 minuten voor de bereidi... bekijk recept »
250 gr. biefstuk2 tomaten1 ui1 groene paprikasojasaussherryoestersausolietom.ketchupkerriepoedermaizenabruine suiker Snijd het vlees tegen de draad in plakjes van 0,5 cm. Meng 1 el maizena met 1 el sojasaus en 1 el sherry. Laat het vlees hier 10 min.... bekijk recept »
4 biefstukkenhaas of kogel. 3 uienbalsamico-azijn1 teen knoflook1 theelepel suiker4 plakjes bacon,beetje aromatbeetje paprikapoederbeetje sambalpeper en zoutboter. Bak de biefstukjes in wat boter zoals je gewend bent. Kruiden met peper en zout. Warmh... bekijk recept »
? 1 bakje Boursin Cuisine Drie Pepers ? 4 eetlepels vloeibare margarine ? 4 biefstukken of tartaartjes ? 250 gram (kastanje)champignonsin vieren ? 1 dl medium dry sherry of vleesbouillon ? zoutversgemalen peper ? 2 eetlepels fijngehakte peperse... bekijk recept »
800 g biefstuk - sap van 1/2 citroen - 1 dl olijfolie - cayennepeper - zout Voor de saus : 150 g paprikamix (diepvries) - 300 g tomatenblokjes (tomaten gepeldvan zaad ontdaan en in blokjes gesneden) - 1 blikje ma?s - 1 blikje tomatenconcentraat - 1 u... bekijk recept »