1000 recepten met biefstuk
Biefstuk(ken): 4 tomaat (-aten): 4 courgette(s): 1 water: 4 soeplepel(s) teentje(s) van look: 4 rode paprika('s): 1 olijfolie: 4 soeplepel(s) klontje(s) boter: 1 groene paprika('s): 1 peper en zout tijm: 4 takje(s) witte wijnazijn: 2 soeplepe... bekijk recept »
1 bekertje crème fraîche 1 zakje mix voor Provencaalse kruidenboter (Duyvis) 4 biefstukken à 125 g zoutpeper 40 g boter of margarine Bestrooi de biefstukken met versgemalen peper, bak ze in hete boter naar wens rood of roé en... bekijk recept »
-4 toscaanse biefstukjes (met kruidenboter in dito kruiden) -750 gram aardappels -3 eetlepels olijfolie -2 teentjes knoflook -1 eetlepel tijm -toscaanse of provencaalse kruidenmixvers gemalen naar smaak -1 rode paprika -25 gram boter -400 gram gemen... bekijk recept »
300 gram biefstuk 3 eetlepel citroensap 1 eetlepel suiker 3 eetlepel vissaus 1 theelepel gemalen gedroogde chilipeper 1 fijngesneden rode ui 4 eetlepel fijngesneden koriander (vers) 3 lente uitjes 1 krop sla (naar keuze) 200 gram kerstomate... bekijk recept »
4 biefstukjes (à 125 g)8 tomaten (gedroogd, op olijfolie + wat van de olie)1 theelepel zwarte peper (grofgemalen)200 g champignons4 eetlepels balsalmico-azijn1 theelepel franse mosterd4 eetlepels mayonaise4 eetlepels tomatensap200 g gemengde salade- ... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 wels biefstukken gewicht naar keuze, welsh beef kruiden, roomboter, saus béarnaise, witte asperges-aantal naar keuze, verse lamsoren, boter, peper uit de molen, nieuwe aardappeltjes, rozemarijn, zeezout. Voor de béarnaise: 1/2 dl. ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 biefstukken chateaubriand (doiepvries) 200 g tomatenblokjes (diepvries) 500 g extra fijne sperziebonen (diepvries) 2 eetl. uiringen (diepvries) 2 a 3 eetl. rode pesto 4 eetl. olijfolie peper en zoutVerhit 2 eetl. olijfolie in een b... bekijk recept »
4 gepelde biefstukken van elk 180 g30 g boter1 klein glaasje cognac1 dl room1 dl ingekookte fond40 g groene peperbolletjes, uitgelektzout1 bosje water- of tuinkers- Bak de biefstukken 2 à 3 min. aan elke kant in een pan met de helft van de boter. Zou... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 kogelbiefstukjes van zon 150 gram elk 25 gram boter 1 eetlepel olijfolie wat peper en zout 8 gehalveerde sjalotjes 2 dl rode port 1 dl rode wijn 5 dl runderbouillon 50 gram in blokjes gesneden koude boterVerhit de 25 gram bot... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 kogelbiefstukjes van 125 gram 1 eetlepel olijfolie zout en peper 25 g boter 8 sjalotjes, gehalveerd 2 dl rode port 1 dl rode wijn 5 dl runderbouillon 50 g koude boter, in blokjes gesneden 8 plakjes ontbijtspek en 200 g sperziebonen... bekijk recept »