1000 recepten met biefstuk
voor 4 personen: 4 biefstukken 500 gr Parijse champignons 8 soeplepels porto 2 soeplepels water 100 gr boter 4 schijfjes mozzarella 1 takje rozemarijn tuinkersBak de biefstukken heel even in de pan, zodat ze bleu blijven. Schik ze in een ovenschaal. ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kg witloof 4 steaks 50 gr boter 1/2 dl slagroom 100 gr spekblokjes brood peper en zoutWas het witloof, snijd het in stukken en giet het in een grote kom, waarin u vooraf boter hebt gesmolten. Laat eerst op een zacht vuurtje het sap... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kg witloof 4 steaks 50 gr boter 0,50 dl slagroom 100 gr spekblokjes brood peper en zoutWas het witloof, snijd het in stukken en giet het in een grote kom, waarin u vooraf boter hebt gesmolten. Laat eerst op een zacht vuurtje het sa... bekijk recept »
Voor 2 personen: per persoon 235 Kcal 1 teentje knoflook 2 takjes basilicum 2 eetlepels (olijf)olie 2 biefstukken (a ca. 125 g) 2 pakjes rucola (a 30 g) 1 eetlepel rode wijn 1/2 eetlepel balsamicoazijn 1/2 eetlepel grof zeezout (versgemalen) peperKno... bekijk recept »
8 biefstukjes van elk 100 g300 g ui400 g rijst80 g boter4,5 dl runderbouillon1,5 dl droge witte wijn4 bosjes bladpeterselie50 g parmezaanse kaaszout, versgemalen peper- Schil en snipper de uien. Breng de bouillon aan de kook. - Smelt 50 g boter in ee... bekijk recept »
4 stuks biefstukken van de haas500 gr. champignon, verse4 stuks sjalotten2 uien4 el. olijfolie4 takjes peterselie1 takje tijmZoutPeper- Biefstuk van de haas is hetzelfde als tournedos. - Hak de uien, de sjalotjes en de peterselie fijn. - Snijd de ste... bekijk recept »
4 biefstukken (á 150 g) 6 eetlepels boter snufje peper (uit de molen) 8 velletjes filodeeg (ca.15x15 cm) 80 g roomkaas (met mierikswortel) Garnering: 4 takjes tijmLaat de biefstuk tenminste 30 minuten buiten de koeling op temperatuur komen. Laat... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 biefstukken 1 kilo aardappels 800 g gekookte bieten 2 goudrenetten 2 uien 1 eetlepel boter 1 eetlepel kummel 3 eetlepels boter 1 eetlepel olie 150 ml rode wijn 150 ml slagroomLaat de 4 biefstukken op kamertemperatuur komen. Schil e... bekijk recept »
4 biefstukken4 el olijfolie1 tl gehakte tijm1 tl gehakte rozemarijn3 blaadjes salie1 tl gedroogde oregano1 teen knoflook, Voor de Bloody Mary boter: 250 g zachte boter1 cl wodka1 vleestomaat2 el verse bieslook2 sjalotjes1 el citroensap4 druppeltjes t... bekijk recept »
4 biefstukken van 1OO g versgemalen peper l/2 dl olijfolie extra vierge 4 ansjovisrolletjes 2 tenen knoflook zout 1 eetlepel fijngehakte peterselie Wrijf de biefstukken in met 3 eetlepels olijfolie en maal er peper boven. Laat ze in een half uu... bekijk recept »