1000 recepten met biefstuk
voor 6 personen: enkele takjes tijm 5 dl. water 150 gram boter 2 laurierbladen 25 gram bloem 5 dl. wijnazijn bekertje zure room (sour cream) voor de marinade: peper zout enkele takjes peterselie 1 ui, gesnipperd 3 kruidnagels 1 1/2 kilo braadstukWrij... bekijk recept »
Voor 4 personen: 800 g biefstuk (bv. entrecote) het sap van 1/2 citroen 1 dl olijfolie cayennepeper zout Voor de saus: 150 g paprikamix (paprikareepjes, diepvries) 300 g tomatenblokjes (diepvries) 150 g maïs (blik) 140 g tomatenconcentraat (... bekijk recept »
5 sjalotjes1 knoflookteentje50 gram gorgonzolaboter2 biefstukkenversgemalen peper1 dl droge witte wijn1/8 liter Creme Fraiche. Snijd de gepelde sjalotjes, in de lengte in 6 delenSnipper het knoflookteentje en verkruimel de kaasVerhit de boter ineen p... bekijk recept »
4 biefstukjes van 100 gr. teriyaki-marinade 150 gr. champignons olijfolie 1 bosuitje 75-100 gr. rucola ? citroen peper & zeezout sesamzaadjes 1 zakje superchips Kwast de biefstuk dun in met teriyaki-marinade. Verwarm de grillpan of contactgrill voor ... bekijk recept »
verse Tortellini met kaas 2 biefstukjes 3 tomaten tijm uitje verse basilicum scheutje wijn potje peperroomsaus Kook de tortellini zoals aan gegeven. Bak ondertussen ook de biefstuk naar wens. Bak het gesnipperde uitje, samen met de stukjes tomaat. D... bekijk recept »
500 g lamsschouderin blokjes 2 uienin dikke ringen 1 dl rode wijn 4 teentjes knoflookdun geschaafd 1 el rozemarijnnaaldjes 1 sjalotbestoken met 3 kruidnagels 2 blaadjes laurier 10 plakjes diepvriesbladerdeegontdooid 3 aardappelen 250 g worte... bekijk recept »
500 g lamsschouderin blokjes 2 uienin dikke ringen 1 dl rode wijn 4 teentjes knoflookdun geschaafd 1 el rozemarijnnaaldjes 1 sjalotbestoken met 3 kruidnagels 2 blaadjes laurier 10 plakjes diepvriesbladerdeegontdooid 3 aardappelen 250 g worte... bekijk recept »
2 eetlepels olijf-zonnebloem- of maisolie 1 uigepeld en kleingesneden 2 rode paprika's schoongemaakt en in reepjes gesneden 1 courgetteoverlangs gehalveerd en in plakjes gesneden 1 dl droge witte wijn 1 theelepel verse of gedroogde basilicum zout en... bekijk recept »
? 1 bakje Boursin Cuisine Drie Pepers ? 4 eetlepels vloeibare margarine ? 4 biefstukken of tartaartjes ? 250 gram (kastanje)champignonsin vieren ? 1 dl medium dry sherry of vleesbouillon ? zoutversgemalen peper ? 2 eetlepels fijngehakte peperse... bekijk recept »
Brooddeeg: mix voor witbrood 250 gram2 el fijngesneden oregano gehaktvulling: kalfsgehakt 350 gram1 eierdooierzoutpeper3 gedroogde tomaten2 tl. oregano(eventueel paneermeel). voor het vlees: 800 gram ossehaas of biefstukzout peper30 gr. boter of marg... bekijk recept »