1000 recepten met biefstuk
4 biefstukken van ca. 100 gram per stuk 250 gram champignons 1 rode en 1 groene paprika 1 steel bleekselderij 1 rood Spaans pepertje 50 gram braadboter 1 dl bouillon (van bouillonpoeder) 1 bekertje creme fraiche (125 gram) zout en versgemalen... bekijk recept »
Benodigdheden per persoon 100 gram biefstuk. 1 kopje rijst. 200 gram paksoy. 1 teentje knoflook. 2 sjalotten Oestersaus / sojasaus (zoute ketjap) / peper / azijn / olijfolie / bloem Maak een marinade van = eetlepel oestersaus, = eetlepel azijn e... bekijk recept »
100 gram biefstukchampignons en lente uitjes (eventueel kunnen andere groenten ook worden toegevoegd en of vervangen!) Biefstuk in alluminium folie verpakken en /- 15 minuten in de oven op 220 graden. Voor de groente geld ook in alluminium folie verp... bekijk recept »
1 biefstuk van ca. 125 gram 300 gram spruitjes (of 200 gram panklare spruitjes) 1 kleine ui 1 vleestomaat 25 gram braadboter zout versgemalen peper 1 eetlepel sojasaus (ketjap) mespunt kerrie of sambal oelek 1 theelepel azijn mespunt suiker... bekijk recept »
4 biefstukken1 struik bleekselderij100 gram brie3 eetlepels kruidenboter1 rode paprika1 dl sinaasappelsap Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in stukjes van ca. 1 cm. Snijd de paprika in stukjes. Smelt de helft van de kruidenboter in ee... bekijk recept »
2 biefstukjes (a ca. 100 g) zeezoutkristallen versgemalen zwarte peper 1 1/2 eetlepel olijfolie 3 eetlepels pijnboompitten 1 zakje rocket slamelange (75 g) 2 eetlepels balsamicoazijn In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Intussen sla ove... bekijk recept »
300 gram ossehaas2 dl madera5 blaadjes gelatine1liter runderbouillon. Sauteer de ossehaas 5 minuten aan elke kant, zodat hij bruin is. Smoor hem daarna nog 10 minuten op zacht vuur. Laat hem afkoelen. Snij hem in vier mooie plakken. Klaar de runderbo... bekijk recept »
4 Argentijnse biefstukjes150 gr. 30 gram boter peper 1 1/2 dl slagroom 200 gram gewelde/gekookte pruimenscheutje sterke drank uit Argentinie of rum 50 gram gepelde en grofgehakte paranoten. Smelt de boter en laat dit uitbruisen. Bak de biefstuk aan... bekijk recept »
1 sinaasappel 4 biefstukken a 125 g versgemalen peperzout 30 g boter 1 zakje Knorr jachtsaus 1 el mosterd Boen de sinaasappel onder warm stromend water schoon, rasp de oranje schil dun af en pers de vrucht uit. Bestrooi de biefstukken met peper en z... bekijk recept »
4biefstukken zout eieren 50gr bloem mesput marjolijn tabasco 1teentje look 10etl melk 8etl olie worcestersaus Bestrooi de biefstukken met zout.Splits de eieren.Doe de bloem bij de dooiers met een paar druppels tabasco,marjolijn en het uitgeperst tee... bekijk recept »