1000 recepten met biefstuk
4 eetlepels olijfolie1 ui, gesnipperd2 teentjes knoflook, fijngehakt2 eetlepels bruine suiker1 theelepel cayennepeper1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)1 theelepel cacaopoeder1 eetlepel mosterd1 eetlepel ketchup1 eetlepel (witte)wijnazijn100 mill... bekijk recept »
250 g couscous (instant)1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes2 lente-/bosuitjes, in ringetjes1 kleine komkommer, met schil, in blokjes6 eetl. olijfolie3 eetl. citroensap4 biefstukken (100-125 g per stuk)1/2 theel. gemalen komijn (djinten)z... bekijk recept »
4 biefstukken, ca. 125 g per stukzoutversgemalen peper1 eetl. arachide- of zonnebloemolie2 sjalotjes, gesnipperd1 teentje knoflook4 trostomaten, zonder zaadjes, in stukjes1 theel. bloem200 ml warme vleesbouillon, van tablet200 ml rode wijn (Bergschad... bekijk recept »
1 eetl. sambal2 teentjes knoflook, geperst2 eetl. zoete ketjap2 eetl. sesam- of zonnebloemolie400 g biefstuk, in kleine blokjes1 mango (rijp en stevig)8 grote tortillawrapshandje rucola1 eetl. olijfolie8-10 houten satéprikkers1. Vermeng de sam... bekijk recept »
300 g biefstuk, in zeer dunne plakjes1 eetl. maïzena6 eetl. zonnebloemolie of arachideolie1/4 theel. zwarte peper300 g witte rijst (pandan- of basmati-)1 teentje knoflook, in plakjes2 eetl. (Japanse) sojasaus3 eetl. ketjap manis1/2 bouil... bekijk recept »
2 eetl. olijfolie extra om te bestrijkenmespunt chilipeper1 theel. paprikapoederzout300 g biefstuk4 grote wraptortilla’s50 g rucola1 rijpe avocado, in dunne plakken1. Vermeng de olie met chilipeper, paprikapoeder en zout en wentel hier de bief... bekijk recept »
4 grote rode uien 4 takjes rozemarijn Roomboter 2 tenen knoflook Olijfolie 1 kleine ui 200 ml balsamico azijn 1 lepel honing 4 Blonde d’Aquitaine Biefstukken 200 g Fairtrade haricots verts1. Voorbereiden: Verwarm de oven voor op 175°C.... bekijk recept »
200 – 250 g mie 600 g broccoli 2 uien 3 teentjes knoflook 400 g biefstuk 2 tl kaneel 2 el olijfolie 3 el sojasaus 1 bosje verse koriander Himalayazout1. Kook de zilvervliesrijst volgens de instructie op de verpakking. 2. Snijd de bro... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 eetlepels cognac 4 kogelbiefstukken, op kamertemperatuur 4 eetlepels vierseizoenenpeperkorrels 1 eetlepel olie 50 g roomboter 125 ml roomCognac in diep bord schenken. Biefstuk door cognac wentelen en 5 min. in bord laten liggen. Pe... bekijk recept »
Coor 2 personen: 200 g biefstuk (in reepjes) 2 theelepels shoarmakruiden 1/2 theelepel paprikapoeder peper 1 eetlepel olie 1 kleine ui 1 tomaat 1 rode paprika 100 g champignons 250 g gebakken aardappelen 300 g gekookte broccoliWas eerst de groenten. ... bekijk recept »