1000 recepten met biefstuk
4 biefstukkenzout en versgemalen peper3 eetlepel arachideolie25 gram boter of vloeibaar bakproduct250 gram sjalotjes , gepeld en gehalveerd of in vieren100 milliliter port of rode wijn100 milliliter vleesbouillon of vleesfond2 eetlepel bosvruchtenjam... bekijk recept »
4 biefstukken2 eetlepel arachide- of olijfoliezout en versgemalen peper25 gram boter of vloeibaar bakproduct125 milliliter zure room1 theelepel gehakte verse tijm1 mespuntje mosterd(klein scheutje cognac of vieux)1. Wrijf het vlees in met de olie en ... bekijk recept »
4 biefstukken (ca. 125 g per stuk)2 eetlepel vloeibaar bakproduct of boter200 milliliter rode wijn250 milliliter vleesboulion4 biefstukken (ca. 125 g per stuk)2 eetlepel vloeibaar bakproduct of boter200 milliliter rode wijn250 milliliter vleesboulion... bekijk recept »
4 haasbiefstukken1 eetlepel rode port2 eetlepel olijfolie100 gram blauwe kaas als oude gorgonzola of stilton1. Neem de biefstukken een kwartier van tevoren uit de koelkast. Klop de port en olie door elkaar en bestrijk hier de biefstukken mee. Bestroo... bekijk recept »
2 eetlepel olie400 gram shiitake schoongeveegd300 gram biefstuk in dunne repen2 teentje knoflook1 eetlepel sesamzaad1 bosje koriander grofgehakt1. Verhit de olie in een wok en bak de shiitake en biefstukreepjes met de knoflook enkele minuten op een h... bekijk recept »
1 sinaasappels schoongeboend4 biefstukken2 eetlepels arachide75 gram boter250 gram sjalotjes gepeld2 eetlepel honing1 eetlepel gehakte verse tijm100 gram verse cranberry's1 scheutje rode wijn of bessensapaluminiumfolie1. Verwarm de oven voor op 1... bekijk recept »
350 g biefstuk1 eetl. arachideolie of vloeibaar bakproductvoor de marinade:1 eetl. honing1 eetl. citroensap2 eetl. wokolie of arachideolie1 eetl. ketjap manisenkele druppels tabascovoor de kruidenrösti:500 g kruimig kokende aardappels, geschild ... bekijk recept »
4 biefstukken van ca. 150 g per stuk3 teentjes knoflook, geperstzoutversgemalen peper150 g peultjes100 g haricots verts1 krop botersla1 citroen250 g diepvriesdoperwten4 eetl. olijfolie100 g hamreepjesenkele blaadjes munt50 ml vleesbouillon of fond2 e... bekijk recept »
2 biefstukken (ca. 125 g per stuk)1 tak (8-10)kleine trostomaten (cocktailtomaten)2 eetl. olijfolie(zee)zoutversgemalen peper50 g boter of vloeibare margarinevoor de tomatendip:200 g rijpe tomaten, in stukken1 teentje knoflook, gepeld25 g blanke aman... bekijk recept »
4 biefstukken van ca. 125 gzoutversgemalen peper100 g boter1 ui, gesnipperdscheutje watervoor de gepofte knoflook:2 bollen knoflook4 eetl. olijfolie1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de bollen knoflook horizontaal door. Zet ze op een bakblik... bekijk recept »