1000 recepten met biefstuk
4 struisvogelbiefstukken van elk circa 150 gram250 gram schoongeborstelde cantharellen 3 tot 6 eetlepels vleesjus1 tot 2 glazen rode port 2 fijngesneden sjalotjesgrove zwarte peper en wat zout30 gram boter- Bestrooi de struisvogelbiefstukken met grov... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 struisvogelsteaks l (diepvries) 2 eetl. boter 1 dl droge witte wijn of 1 borrelglaasje cognac 1 eetl. groene-peperbolletjes 1,5 dl room nootmuskaat peper en zoutVerhit de boter in een pan. Kleur er gedurende 2 min. de diepgevroren ... bekijk recept »
2 moten Tonijn (2 cm dik)1/2 dl. Olijfolie2 teentjes KnoflookZout en cayenne peper1 blaadje Laurier1 dl. Olijfolie2 Uien in ringen gesnedenCitroen- Maak een papje van het knoflook, de olijfolie, het zout en de cayennepeper in een vijzel - Smeer daarm... bekijk recept »
400 gram gepelde biefstuk (3 centimeter dik) - 400 gram Ardens gebraad (sneden van 2 centimeter) - 100 g fijngesneden rauwe ham (Italiaanse ham of bayonneham) - 12 kerstomaten - 12 champignons - 3 eetl. olie (arachide- of olijfolie) - het sap van 1/2... bekijk recept »
250 gr greenfield biefstuk reepjes provencaal1/2 courgette1 uizilvervliesrijst1 tomaat1 bakje paddestoelenvariaversgemalen peperbasilicumverse bieslook. De wok (vooraf ingestreken met olie) verhitten. Daarna pas olijfolie toevoegen. De ui even lekker... bekijk recept »
1 winterwortel geschild, in dunne plakken2 uien in halve ringen2 eetlepel olijfolie500 gram biefstuk in blokjes2 takje salie grof gehakt4 plakje bladerdeeg ontdooid1 ei losgeklopt1. Fruit de wortel en uien al roerend circa 5 minuten in de olie tot de... bekijk recept »
4 preien8 plakken ontbijtspek150 milliliter kippenbouillon25 gram boter1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het donkere groen van de preien. Snijd de preien in de lengte tot de helft in en was ze goed onder stromend water. Snijd de preien vervolge... bekijk recept »
1 bosje (platte) peterselie, alleen de blaadjes1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes3 teentjes knoflook, gepeld2 eetlepels (rode)wijnazijn1 theelepel paprikapoeder1 eetlepel oreganoblaadjes; of1 theelepel oreganoblaadjes gedroogd150 milliliter oli... bekijk recept »
600 gram broccoli, in roosjes100 gram ansjovisfilets in olie4 eetlepels olijfolie3 teentjes knoflook, in dunne plakjes1 rode peper, zonder zaadjes, in ringetjessap van 1 citroen1 eetlepel gehakte (platte) peterselie of basilicum250 gram mozzarella, i... bekijk recept »
500 gram peultjes, afgehaald2 eetlepels arachide- of zonnebloemolie1 rode puntpaprika, zonder zaadjes, in smalle reepjes2 teentjes knoflook, fijngehakt2 eetlepels sesamolie100 gram taugé2 eetlepels sojasaus of ketjap manis2 eetlepels sesamzaad... bekijk recept »