228 recepten met entrecote
2 entrecotes 3 sjalotten 100 g gerookte spekblokjes 4 eetlepels olijfolie peper en zout 3 dl volle rode wijn 10 cl kalfsfond 2 afgestreken eetlepels express bindmiddel voor bruine sauzen enkele takjes verse tijm1. Neem het vlees minstens 30 minuten o... bekijk recept »
2 takjes verse salie (uit zakje Italiaanse kruidenmix à 20 g) 100 g zachte boter 1 limoen zout en versgemalen peper 4 kalfsentrecotes (à ca. 200 g)1. Salieblaadjes fijnhakken. Limoen uitpersen. In kommetje boter, salie, limoensap, z... bekijk recept »
1 sinaasappel 2 eetlepels olijfolie 3 tenen knoflook (geperst) 4 entrecotes 75 g roomboter (gezouten, op kamertemperatuur) 2 eetlepels verse salie (fijngesneden (uit zakje Italiaanse kruidenmix)) versgemalen zwarte peper ... bekijk recept »
5 eetlepels (olijf)olie 2 bolletjes knoflook 1 zakje verse Provencaalsekruidenmix (20 g) 1 sjalotje ½ fles volle rode wijn 1 pot vleesfond (380 ml) (versgemalen) zwarte peper 3 eetlepels sherry (Pedro Ximenez) 2 ee... bekijk recept »
450 g entrecote à la minute (6 plakken Greenfields) 1 eetlepel rode currypasta (pot à 200 ml Thai Kitchen) 1 limoen 1 eetlepel vissaus (pot à 200 ml Thai Kitchen) 1 eetlepel bruine basterdsuiker ½ zakje koriander (1... bekijk recept »
75 g boter (op kamertemperatuur) 2 eetlepels rode port 1 theelepel vierseizoenenpeper (grof gemalen) mespunt kaneelpoeder1. In kom boter tot zachte crème roeren. Port deel voor deel door boter roeren. Pas volgend scheutje toevoegen al... bekijk recept »
boter aardappelpartjes Provençaalse kruiden entrecotes zout en peper witlof appel sladressing caesar rode wijn peperroomsaus1. In koekenpan of wok 25 g boter verhitten. Aardappelpartjes met Provencaalse kruiden bestrooien en afgedek... bekijk recept »
50 g roomboter 2 el bieslook 1 rode ui 4 entrecotes met rozemarijn in rekje 2 el milde olijfolie 0,5 tl 4 seizoenenpeper 4 barbecuerekjes 1 barbecue1. Steek de barbecue aan. 2. Prak met een vork de boter, de bieslook en de ui door elkaar. Bewa... bekijk recept »
5 el olijfolie 1 net zoete uien ((750 g), in ringen) 1 pak pizzakit (600 g, koelvers) 1 schaal entrecotes (2 stuks) 1 el tijm (potje 15 g)1. Verwarm 3 el olie in een pan en laat de ui op laag vuur in 1 uur zacht worden. Vo... bekijk recept »
3 el olijfolie 2 uien (in ringen) 1 groene paprika (in reepjes) 1 el wittewijnazijn 3 druppels tabasco (flesje 57 ml) 1 entrecote (premium (schaal 2 stuks), op kamertemperatuur) 4 witte pistoletjes (broodjes) 1 ... bekijk recept »