228 recepten met entrecote
3 tenen knoflook (fijngesneden) 3 takjes verse rozemarijn (naaldjes gerist) 4 el olijfolie 4 entrecotes 4 rode uien (in grove stukken) 2 gele paprika's (in dunne repen) 2 courgettes (in de lengte in dunne repen) ... bekijk recept »
2 sjalotten 1 eetlepel boter 400 ml volle rode wijn (categorie 9) ½ pot vleesfond (a 380 ml) 1 teentje knoflook (gepeld) 2 takjes tijm 1 laurierblad 100 g roomboter (ijskoud)1. Sjalotten pellen en heel fijn snip... bekijk recept »
400 g pastinaak 300 g sjalotten 50 g boter 3 el appelstroop 25 g bieslook (bakje) 6 takjes tijm 4 entrecotes (op kamertemperatuur) 900 g aardappelpuree (koelvers) 2 kruidnagels 300 ml Leffe blond1. Schil de pastinaak,... bekijk recept »
600 g entrecote 1 snufje zout 1 snufje peper 4 blaadjes salie 120 g rauwe ham 2 el olijfolie 8 cocktailprikkers 1 barbecue of grillpan 1 aluminiumfolie1. Bestrooi de entrecotes met zout en peper. Leg de salieblaadjes op het vlees. Wikkel de e... bekijk recept »
2 entrecotes 250 g boter 50 g ansjovisjes in olie 10 g dragon 25 g peterselie 75 g groene olijven (uit bokaal) 0,5 teentje look 1 sjalot 1 eetlepel olijfolie peper zout bakpapier1. Hak de olijven, ansjovis, dragon, sjalot, look en peterselie fijn. Kr... bekijk recept »
1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) ½ bakje munt ((a 15 g), alleen de blaadjes) 1 bakje platte peterselie ((20 g), alleen de blaadjes) 1 bakje koriander ((15 g), alleen de blaadjes) 1 sjalot (gesnipper... bekijk recept »
2 entrecotes 3 tomaten 2 rode uien 3 teentjes knoflook 100 g gewelde abrikozen 2 theelepels chilipoeder 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1 theelepel zwarte peper 4 eetlepels olijfolie ... bekijk recept »
2 limoenen (schoongeboend) 3 eetlepels olijfolie 4 teentjes knoflook (geperst) 1 rode peper (fijngehakt) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) ½ theelepel gemalen koriander (ketoembar) ½ theelepel kaneelpoeder 50... bekijk recept »
2 sjalotten (fijngesnipperd) 50 g boter 1 bakje verse groene tapenade (100 g) 200 ml droge witte wijn 200 ml kookroom versgemalen zwarte peper 4 entrecotes (op kamertemperatuur)1. In steelpan sjalot in 1 el boter 2 min. zac... bekijk recept »
1 duimdikke plak entrecote van 150-200 gr. . 1 sjalotje fijngesneden3 el witte wijnazijn6 hele zwarte peperkorrels3 takjes dragon2 eidooiersdijonmosterd naar smaak150 gr zachte boter. Hulpmiddelen Een pan met 1/3 kokend water. Hulpmiddelen - Een pan... bekijk recept »