209 recepten met fricandeau
125 gr pistachenootjes 6 sneetjes oud witbrood 2 bakjes zongedroogde tomatentappenade (a 100 gAH traiteur) 2 grote stukken varkensfricandeau (a circa 500 g) zout peper 2 el olijfolie 1 dl vleesfond (a 380 ml) 1 dl witte wijn 50 g koude boter Frican... bekijk recept »
4 pitabroodjes2 el boter3 el pindakaas (met stukjes)2 tl ketjap manis1 tl sambal badjak150 gr fricandeau1 komkommer-in dunne plakjes2 lente-uitjesin reepjes75 gr tauge. Roer de boter en de pindakaas met de sambal en ketjap door elkaar. Rooster de pit... bekijk recept »
1 Kilo Fricandeau. 3 (grote) tenen Knoflook. 1 (grote) Ui. 2 dl Ketjap Manis(zoet). 2 Eetlepels Djintan. 1 Eetlepel Ve-Tsin. 1 eetlepel Djahe. 1 Eetlepel Ketoembar. 1 Eetlepel Salbal Oelek (voor pittig 1 Eetlepel extra). Pakje (lange) Satepennen. Sni... bekijk recept »
1 pond varkensfricandeau,2 sinaasappels,2 theel.bruine basterdsuiker,chilisaus (gewone),peper ,zout,worchestersaus en 2 uien Bereidingswijze Fricandeau bruin bradendan de uien erbij doen,daarna afblussen met een beetje water.Ongeveer 1 1/2 uur laten ... bekijk recept »
1/2 uihandje champignons1 eetlepel tomaten- ketchup1 theelepel ketjap manis8 plakjes fricandeaupeper en zoutbosuitjes1 tomaat, 1 eetlepel olijfolie2 van je favoriete broodjes. Verwarm de olie in koekenpan en fruit hierin de ui en de champignonsaan. ... bekijk recept »
100 gm koude gebraden fricandeau 1 tomaat 1 bieslook 100 gm augurk 50 gm magere kwark 1 eetlepel(s) tomatenketchup 1 zout 1 peper 1 snee volkorenbrood Schik de fricandeau in dunne plakken op een bord. Vervolgens de in plakken gesneden tomaat die met ... bekijk recept »
100 gm koude gebraden fricandeau 1 tomaat 1 bieslook 100 gm augurk 50 gm magere kwark 1 eetlepel(s) tomatenketchup 1 zout 1 peper 1 snee volkorenbrood Schik de fricandeau in dunne plakken op een bord. Vervolgens de in plakken gesneden tomaat die met ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 varkensschnitzels peper, zout bloem boter om te bakken 4 nectarines 1,5 dl sterke bouillon flinke scheut Noilly Prat (droge vermouth) 1 dessertlepel mosterd 2 eetlepels gepelde pistaches 2 takjes peterselie of korianderWrijf de sch... bekijk recept »
1 zak gesneden rode kool (250 g) 1 ui 1 zakje aardappelpuree (135 g, Maggi) 12 dikke plakken varkensfricandeau (ca. 300 g, vleeswaren) 3 dl melk ? potje mangochutney (a 200 g, Conimex) 2 eetlepels bloem 2 eetlepels paneermeel 1 eetlepel azijn 1 eetle... bekijk recept »
? 1 kilo Varkensfricandeau ? 50 g boter (zachtegezouten) ? 3 eetlepels kruiden (versefijngehakt) ? 100 g katenspek ? 1? dl witbier ? snufje peper Hulpmiddelen ovenschaal Hulpmiddelen - ovenschaal Voorbereiding Verwarm de oven voor op 180?C. Roer d... bekijk recept »