Recepten met fricandeau

209 recepten met fricandeau

Fricandeau

Fricandeau Varken: Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees, het is ook (enigszins) rosé te eten. Gebraden in de pan of in de oven aan één stuk of in dikkere lapjes gesneden.

Boeuf Stroganoff

3 uien / 5 ons fricandeau / 2 blikjes campbell tomatensoeponverdund / 1 bakje champignons / 1 flinke eetlepel mosterd / 2 eetlepels bruine basterdsuiker / worcester sauce / 1 potje zure room / 1 eetlepel tabasco / 1 kopje rozijnen / 1 kopje cashewnot... bekijk recept »

Volkorensandwich vitello tonnato

4 sneetjes PLUS Korenlanders Volkoren zonnebloempitten vloerbrood 2 el olijfolie 150 g PLUS Moment Tonijn-olijfsalade (1 bakje) 100 g PLUS Fricandeau 2 el kappertjes rucola1. Bestrijk brood met 2 el olijfolie en rooster ze aan beide kanten op de... bekijk recept »

Broodje vitello tonnato

4 ciabatta broodjes 1 blikje tonijn op olie uitgelekt 2 el mayonaise 1 el crème fraiche 1 el ketchup 2 el kappertje 1 grote augurk fijn gehakt 1 takje peterselie fijngehakt 2 uien in dunne ringen 2 el olie om in te bakken 200 gr fricandeau 2 handje... bekijk recept »

Feestelijk gevulde kalfsfricandeau

Nodig: 600 gr kalfsfricandeau 200 gr verse saucijsjes 50 gr gemengde soepgroenten fijn gesneden 1 perzik klein gesneden 4 champignons aan stukjes 50 gr kleine kaasblokjes 1 eierdopje olijfolie 1 zakje kruidenbotermix met knoflookVraag uw slage... bekijk recept »

Preitaartje

1 groot blik danerol croissantsgeraspte kaas3-4 ons gehakt2 stelen prei3-4 ons fricandeau1 rode paprika2 uien1 blik perzikken tauge1 eiroom2 eetlepels ketjap benteng manis. Leg op de deegbodem geraspte kaas, leg hier vervolgens de paprika op, gevolgd... bekijk recept »

Varkensfricandeau met pasta in tomatensaus

2 el olijfolie (extra vierge)400/500 g varkensfricandeau1 zak(je) Pastificio D Martino bucatini1 zak(je) rucola1 pot(ten) Peper en zout500 ml Cirio passata25 g boter4 el geraspte Parmezaanse kaas1. Kruid de fricandeau met peper en zout. Verhit ee... bekijk recept »

Kalfsfricandeau Met Tonijnsaus

? 750 g Kalfsfricandeau (aan 1 stuk) ? 2 theelepel tijm ? 250 g soepgroenten ? 150 g mayonaise ? 1 blikje tonijn op olijfolie (a 185 g) ? ? eetlepel mosterd ? 1 eetlepel kappertjes ? 1 eetlepel citroensap ? snufje zout ? snufje peper Bak de fricande... bekijk recept »

Zweeds Pannetje

6 a 8 middelgrote gekookte koude aardappelen boter 200 gr fricandeau/rollade 2 a 3 uien 100 gr gerookte of gekookte ham zout peper peterselie rode bietjes in het zuur Snijd de aardappelen in kleine stukjes en bak ze in een koekenpan in lichtgebr... bekijk recept »

Lombinhos De Porco

4 porties varkens fricandeau 1 dl. witte wijn 1 laurierblad 1 geperste teen knoflook 1 takje gehakte peterselie zout/peper olijfolie voor bakken Voorbereiding Marnineer gedurende 24 uur de fricandeau in wijnlauriierbladknoflook en zout en peper naar ... bekijk recept »

Broodje Warm Vlees

Ingredienten 2 eetlepels boter 1 gesnipperde ui 250 g gegaarde wijnzuurkool 150 g gebraden fricandeau in plakjes 2 piramidebroodjes met pompoenpitten 50 ml water ? eetlepel honing 1 eetlepel mosterd 2 augurken Bereiding Ideaal voor als je weinig tij... bekijk recept »

Pagina 10 van 21