209 recepten met fricandeau
250 g witbroodmix 15 g margarine 1 1/2 dl handwarm water 4 fijngesneden olijven 4 fijngesneden zongedroogde tomaten 1 el tuinkruiden (vers of diepvries) Bereidingswijze: Doe de mix in een beslagkom en voeg de margarine en het water toe. Kneed het geh... bekijk recept »
1 sjalotje 25 g blanke hazelnoten 2 teentjes knoflook 2 eetl. fijngehakte tuinkruiden (peterselie; , tijm, kervel, bieslook 1 theel. worcestershiresaus 100 g boter 1 eetl. zonnebloemolie 4 tournedos of kogelbiefstukken peper en zout Voorbereiding: S... bekijk recept »
1 blikje ananasstukjes opananassap 2 theelepel(s) tomatenpuree 2 eetlepel(s) citroensap e2 EL sojasaus 2 ts sambal oelek 1 wortel 1/2 krop frisee 1/2 krop lollo rosso 250 g gerookte kipfilet 200 ml olie 50 g mihoen 50 g lichtgezouten cashewnoten 2 ee... bekijk recept »
100 gm pinda, ongezouten 1 peper, spaanse rode 1 eetlepel(s) olie 2 knoflook tenen 1 bl tomatenpuree 1 1/2 deciliter kippenbouillon 1 theelepel(s) suiker 1 eetlepel(s) pindakaas 5 eetlepel(s) hoisinsaus 50 gm mihoen 1 winterwortel 4 slabladeren 50 gm... bekijk recept »
1 kg varkensfilet (of fricandeau) aan éé; n stuk (of 2 x 500 gram) 1 citroen wat zout 1 ui 2 handperen 50 gram boter 1 eetlepel zonnebloemolie 1 1/2 eetlepel gehakte rozemarijn (vers of; diepvries) broodkruim van 4 sneetjes witbrood 1 dl melk vers... bekijk recept »
600 g varkensfilet of -fricandeau1 eetl. verse gehakte tijm of rozemarijn of 1 theel. gedroogd1 appel, geschild, in blokjes2 eetl. citroensap150 g gedroogde cranberrys50 g hazel- of walnoten, grof gehakt3 eetl. paneermeel of fijn broodkruim75 g boter... bekijk recept »
1 kleine venkelknol met groen1 citroen125 g boterzout4 mooie eikenbladen of boterslabladeren12 plakken gebraden rosbief (vleeswaren)4 sneetjes witbrood, zonder korst, licht geroosterdplasticfolie1. Snijd de venkel in stukken. Verwijder de wortelaanze... bekijk recept »
50 g boter1 stuk(ken) PLUS appétit kalkoenfricandeau met pepersaus1 pak(je) duopak krielaardappeltjes2 blik(ken) Provençaalse groenten (Bonduelle)125 ml slagroom1 bak(jes) champignons (fijngesneden)1 fles(jes) olijfolie1 stuk(ken) ui (f... bekijk recept »
500 gr (basmati)of surinaamse rijst 1 ui heel klein gesneden 1 kleine rode peper zonder zaad ook heel fijn 2 plakken elk 100 gr goede achterham in blokjes gesneden( vleeswaar) 1 plak ca 100 gr fricandeau ( vleeswaar)in blokjes 2 eieren opbakken en ... bekijk recept »