Recepten met fricandeau

209 recepten met fricandeau

Fricandeau

Fricandeau Varken: Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees, het is ook (enigszins) rosé te eten. Gebraden in de pan of in de oven aan één stuk of in dikkere lapjes gesneden.

Flintstone Spies

(voorbereidingstijd is ruim 4 uur) ? 300 g biefstuk (rundervoor Fred Flintstone met marinade 1) ? 300 g varkenshaas (Wilma flintstonemet marinade 2) ? ipv varkenshaas kan ook fricandeau-filetof hamlappen gebruikt worden. ? ipv runderbiefstuk kan ook ... bekijk recept »

Duvelkesvlees

1 pond varkenspoulet of fricandeau6 eetlepels azijn6 eetlepes ketjap6 eetlepels chilisaus2 grote uien1 doosje champignons1/2 zakje nassigroenten1 mespuntje sambalpindakaas Voorbereiding In een komt de azijnketjap en chilisaus doen. Goed mengen en het... bekijk recept »

Gevulde Varkensfilet

1 kg varkensfilet(of fricandeau) aan een stuk(of 2 x 500 gram) 1 citroen wat zout 1 ui 2 handperen 50 gram boter 1 eetlepel zonnebloemolie anderhalve eetlepel gehakte rozemarijn(vers of diepvries) broodkruim van 4 sneetjes witbrood 1 dl melk versgema... bekijk recept »

Kalfsfricandeau Met Portsaus

1 kg kalfsfricandeau zout peper 85 g boter 2 uienkleingesneden 1 stengel bleekselderijin stukjes 3 worteltjesin plakjes 1 el peterseliefijngehakt mespuntje tijm 1 dl bouillon 2 dl port Bestrooi het vlees met wat zout en peper. Verhit 50 g van de bote... bekijk recept »

Vitello Tonnato

Voor de fricandeau: 450 gram kalfslende 1 grote uigepeld en in vieren 2 kruidnagelen 1 laurierblad 1 stengel bleekselderijgehakt 1 wortelgeschrapt en gehakt 4 peperkorrels Voor de tonijnmayonaise: 1 blikje tonijn in olie (90 gr)uitgelekt 1 eidooier ... bekijk recept »

Oma's Husselpot

700 gr. fricandeau/ 12 kleine uitjes/1 doos champignons/boter/1 blikje tomatenpuree/1 eetl. bloem/1 dl. bouillon (van een tablet)/1 blik doperwten/1 blik maiskorrels/peper/zout Hulpmiddelen Wok Hulpmiddelen - Wok Voorbereiding Sijd het vlees in blok... bekijk recept »

Beenham Met Honing

? 1 kilo fricandeau (met een dun laagje vet) ? 6 schijven ananas ? 250 g bruine basterdsuiker ? 4 eetlepels citroensap ? 2 theelepels kaneel ? 1 eetlepel citroenrasp ? 1 deciliter honing Bereidingswijze Verhit de oven voor op 200?C Wrijf het vlees in... bekijk recept »

Hartige broodjes

250 g witbroodmix 15 g margarine 1 1/2 dl handwarm water 4 fijngesneden olijven 4 fijngesneden zongedroogde tomaten 1 el tuinkruiden (vers of diepvries) Bereidingswijze: Doe de mix in een beslagkom en voeg de margarine en het water toe. Kneed het geh... bekijk recept »

Gevulde varkensfilet met peren en rozemarijn

1 kg varkensfilet (of fricandeau) aan éé; n stuk (of 2 x 500 gram) 1 citroen wat zout 1 ui 2 handperen 50 gram boter 1 eetlepel zonnebloemolie 1 1/2 eetlepel gehakte rozemarijn (vers of; diepvries) broodkruim van 4 sneetjes witbrood 1 dl melk vers... bekijk recept »

Hartige broodjes

250 g witbroodmix 15 g margarine 1 1/2 dl handwarm water 4 fijngesneden olijven 4 fijngesneden zongedroogde tomaten 1 el tuinkruiden (vers of diepvries) Bereidingswijze: Doe de mix in een beslagkom en voeg de margarine en het water toe. Kneed het geh... bekijk recept »

Pagina 20 van 21