209 recepten met fricandeau
(voorbereidingstijd is ruim 4 uur) ? 300 g biefstuk (rundervoor Fred Flintstone met marinade 1) ? 300 g varkenshaas (Wilma flintstonemet marinade 2) ? ipv varkenshaas kan ook fricandeau-filetof hamlappen gebruikt worden. ? ipv runderbiefstuk kan ook ... bekijk recept »
1 pond varkenspoulet of fricandeau6 eetlepels azijn6 eetlepes ketjap6 eetlepels chilisaus2 grote uien1 doosje champignons1/2 zakje nassigroenten1 mespuntje sambalpindakaas Voorbereiding In een komt de azijnketjap en chilisaus doen. Goed mengen en het... bekijk recept »
1 kg varkensfilet(of fricandeau) aan een stuk(of 2 x 500 gram) 1 citroen wat zout 1 ui 2 handperen 50 gram boter 1 eetlepel zonnebloemolie anderhalve eetlepel gehakte rozemarijn(vers of diepvries) broodkruim van 4 sneetjes witbrood 1 dl melk versgema... bekijk recept »
1 kg kalfsfricandeau zout peper 85 g boter 2 uienkleingesneden 1 stengel bleekselderijin stukjes 3 worteltjesin plakjes 1 el peterseliefijngehakt mespuntje tijm 1 dl bouillon 2 dl port Bestrooi het vlees met wat zout en peper. Verhit 50 g van de bote... bekijk recept »
Voor de fricandeau: 450 gram kalfslende 1 grote uigepeld en in vieren 2 kruidnagelen 1 laurierblad 1 stengel bleekselderijgehakt 1 wortelgeschrapt en gehakt 4 peperkorrels Voor de tonijnmayonaise: 1 blikje tonijn in olie (90 gr)uitgelekt 1 eidooier ... bekijk recept »
700 gr. fricandeau/ 12 kleine uitjes/1 doos champignons/boter/1 blikje tomatenpuree/1 eetl. bloem/1 dl. bouillon (van een tablet)/1 blik doperwten/1 blik maiskorrels/peper/zout Hulpmiddelen Wok Hulpmiddelen - Wok Voorbereiding Sijd het vlees in blok... bekijk recept »
? 1 kilo fricandeau (met een dun laagje vet) ? 6 schijven ananas ? 250 g bruine basterdsuiker ? 4 eetlepels citroensap ? 2 theelepels kaneel ? 1 eetlepel citroenrasp ? 1 deciliter honing Bereidingswijze Verhit de oven voor op 200?C Wrijf het vlees in... bekijk recept »
250 g witbroodmix 15 g margarine 1 1/2 dl handwarm water 4 fijngesneden olijven 4 fijngesneden zongedroogde tomaten 1 el tuinkruiden (vers of diepvries) Bereidingswijze: Doe de mix in een beslagkom en voeg de margarine en het water toe. Kneed het geh... bekijk recept »
1 kg varkensfilet (of fricandeau) aan éé; n stuk (of 2 x 500 gram) 1 citroen wat zout 1 ui 2 handperen 50 gram boter 1 eetlepel zonnebloemolie 1 1/2 eetlepel gehakte rozemarijn (vers of; diepvries) broodkruim van 4 sneetjes witbrood 1 dl melk vers... bekijk recept »
250 g witbroodmix 15 g margarine 1 1/2 dl handwarm water 4 fijngesneden olijven 4 fijngesneden zongedroogde tomaten 1 el tuinkruiden (vers of diepvries) Bereidingswijze: Doe de mix in een beslagkom en voeg de margarine en het water toe. Kneed het geh... bekijk recept »