209 recepten met fricandeau
250 gr. fricandaeu1 blikje tonijn in olie1/2 zakje verse bieslook3 el. mayonaise1/2 bekertje creme fraiche1 el. citroensapzout(versgemalen) zwarte peper3 el. (mais)olie1/2 tl. vloeibare honing1 zakje gemengde friseesla Fricandeau in smalle reepjes sn... bekijk recept »
3 eetlepels fijngesneden peterselie 2 eetlepels fijngesneden tijm 2 gesnipperde teentjes knoflook 7 eetlepels olijfolie zout, peper 2 stukken lamsfricandeau aacute 600 gr 4 schoongeboende aardappelen nootmuskaat 2 eetlepels bloem 1 gesnipperd sjalot... bekijk recept »
Vlees: reken per pesoon op ca. 250 gr. Geschikte vleessoorten zijn:Hamlapjesvarkenshaasvarkensschnizelfricandeaurunderbiefstukrosbiefkalfslapjeskalfsoesterkalfshaas,kalfsschnitzellamsfiletalle soorten gehakt,kipfilet en kalkoenfilet. Paprika champign... bekijk recept »
1 rode paprika 1 groene paprika 1 bakje champignons 1 pond varkensfilet of fricandeau 2 grote uien tomatenpuree (1 a 2 blikjes) ketjap manis (flinke scheut) knoflook (2 teentjes) sambal oelek (1 theelep.) paprikapoeder peper zout slagroom Vlees aanba... bekijk recept »
(Hoeveelheden heb ik niet aangegevenik schat maar een beetje in wat ik gebruiken wil.) Gemengde groene slasoortenzoals ijsbergslarucolakrulsla zongedroogde (of halfgedroogde) pomodori feta (Griekse!geen Deense) snijdbare oude kaas geroosterd speenvar... bekijk recept »
50 gram gesneden rosbief, 50 gram gesneden fricandeau, 50 gram gesneden kipfilet, met tuinkruiden, 50 gram gesneden achterham, of andere vleeswaar, 100 gram gesneden kaas naar keuze, tomatenkomkommer zure augurk, mayonaise. Indien u een vet ontbijt n... bekijk recept »
Ham salami cervelaatworst rollade (gebraden) tomaten wortelreepjes (zoetzuur) olijven - Rangschik drie tot vier soorten dun gesneden vleeswaren op een schaal. - Geschikt zijn : rauwe (parma)ham, salami of cervelaatworst, rollade en jachtworst. - Garn... bekijk recept »
Zakje gemengde sla klein blikje (1 persoons) groene erwtjes bosje lente uitjesgesnipperd en/of een paar heel dun gesneden radijsjes 2 eetl amandelsnippers 2 tot 3 hard gekookte eierenfijngehakt Gesnipperde fijn tuinkruidendiepvries of vers vinaigret... bekijk recept »
1 broodje4 plakken varkens rollade of fricandeau2 eetlepels pinda saus. Bereidingswijze Broodje opensnijden en op bord leggenvlees kort in een hete pan of bakplaat bakken aan beide kantenvlees op het broodje leggen en de pindasaus erover doen. Broodj... bekijk recept »
Turks broodkant-en-klare tomatensaus met basilicumpaar plakken ham en/of fricandeaublikje fruitcocktailrode paprikablikje champignonspaar plakken kaas Besmeer de helften van het turks brood met de tomatensaus en beleg ze vervolgens met de andere ingr... bekijk recept »