431 recepten met hamlappen
1 pond fijngesneden uien 1 teentje fijngesneden knoflook 2 a 3 magere spek- of hamlappen 2 blaadjes Daun Purut 3 eieren Selderie Maggie Vetsin (smaakversterker) Zoutpeper en nootmuskaat Wat oude kaas Stokbrood. Maak van het vlees en de Daun Purut ? 2... bekijk recept »
500 g hamlappen 2 uien 2 tenen knoflook 1 stukje gemberwortel van 2 cm of 1 theel. gemberpoeder 1 rood pepertje 6 eetl. zonnebloemolie 3 eetl. zoete ketjap (manis) 3 eetl. zoute ketjap (asin) 1/2 l vleesbouillon 2 laurierblaadjes 200 g rijst 2 thee... bekijk recept »
300 g rijst 2 kleine uien 1 gele paprika 300 gr hamlappen zoutpeper 2 el olie 3 tl Italiaanse keukenkruiden 2 blikken gepelde tomaten 10 zwarte olijven 1 el suiker Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen uien pellen en in dunne ringen snij... bekijk recept »
500 g hamlappen 2 uien 2 tenen knoflook 1 stukje gemberwortel van ca. 2 cm of 1 tl gemberpoeder 1 rood pepertje 6 el zonnebloemolie 3 el zoete ketjap (manis) 3 el zoute ketjap (asin) 1/2 l vleesbouillon 2 laurierblaadjes 200 g rijst 2 tl kurkuma (gee... bekijk recept »
- 4 eetlepels olijfolie - 125 gram dobbelsteentjes spek - 500 gram hamlappen in blokjes - 3 uiengesnipperd - 2 knoflookteentjes uit de knijper - 350 gram rijst (risotto) - 2 paprika's in smalle reepjes - 500 gram tomaten - 1 theelepel oregano - 1/2 t... bekijk recept »
2 eetlepels olie 2 theelepels sesam-oüe 1 theelepel sambal oelek 1 deciliter sherry 6 eetlepels sojasaus 1 ui 250 gram broccoli 1 eetlepel citroensap 1 stukje (van 1,5 cm.) gemberwortel &... bekijk recept »
Voorbereidingstijd: 60 minuten Bereidingstijd: 100 minuten ? 225 g varkenslever (in plakken) ? 150 g ontbijtspek ? 75 g ham (blokjes) ? 200 g hamlappen (in blokjes) ? 75 g speklappen (magerein blokjes) ? 1 kleine ui (fijngesnipperd) ? 1 teentje knofl... bekijk recept »
Voor 4 personen: circa 400 g kalkoenschnitzels 50 g geroosterde cashewnoten 2 eetl. bloem 1 theel. paprikapoeder 1 theel. cayennepeper 1 theel. korianderpoeder 1 theel. zout 1 ei olie om te friturenSnijd de schnitzels schuin op de draad in reepjes va... bekijk recept »
2 uien 1 groene paprika 5 stengels bleekselderij 2 blikken (van elk ca. 400 gram) rode bonen bv. Kidneybonen. 400 gram hamlappen 2 eetl. zonnebloemolie zoutpeper 2 theel. chillipoeder 3 theel. Provencaalse kruiden 1 blik (ca. 400 gram) gepelde tomate... bekijk recept »
500 g hamlappen€¨1 blaadje laurier3 jeneverbessen 2 tomaten, ontveld1 el ketchup 1 tl oregano, gedroogd 1 tl tijm, gedroogd bruin brood olijfolie 50 g zwarte olijven, gesneden 2 el kappertjes 1. Verwarm de oven voor op 100 graden Celsius. 2. Snijd he... bekijk recept »