204 recepten met karbonade
4 rib- (of haaskarbonades) 3 eetlepels groene pesto 4 tasty tom tomaten (in plakjes) 1 bol mozzarella ((kaas), in 4 plakken) gedroogde chilipeper uit molentje (chilivlokken) 150 ml droge witte wijn 3 eetlepels olijfoli... bekijk recept »
4 rib- of haaskarbonades 25 g boter 1 blik ananasstukjes op eigen sap (227 g) 1 gele paprika (in stukjes) ½ eetlepel milde kerriepoeder 125 ml crème fraîche 2 eetlepels bieslook (fijngeknipt)1. Karbonades droogdeppen e... bekijk recept »
1 bos bospeen (ca. 500 g) 4 rode uien 1 kg kruimige aardappels 50 g boter 150 ml volle melk (of kookvocht) 1 eetlepel grove mosterd 50 g geraspte pittige kaas (bijv. grana padano)1. Groen en uiteinden van bospeen snijden en... bekijk recept »
50 ml sojasaus 50 ml droge sherry 4 cm verse gemberwortel (geschild en fijngehakt) 2 theelepels donkerbruine basterdsuiker 1 theelepel sesamolie 4 schouderkarbonades 2 bosuitjes (in dunne ringen)1. Meng in een schaal de sojasaus... bekijk recept »
800 g broccoli 4 ribkarbonades 50 g paneermeel 1 ei 3 el bloem 50 g boter 160 g aardappelpuree à la minute Provençaalse kruiden (2 x zakje à 80 g) 1 citroen1. Verdeel de broccoli in roosjes. Dep de karbonades droog met keukenpapier... bekijk recept »
1 kg stoofpeertjes (geschild) 1 vanillestokje (zakje 1.5 g) 1 citroen (schoongeboend) 75 g rietsuiker (zak 1 kg) 1 kaneelstokje (zakje 20 g) 1 tl koek- en speculaaskruiden (potje 20 g)1. Snijd de peren in kwart... bekijk recept »
1 kg iets kruimige aardappelen 750 ml halfvolle melk 2 tenen knoflook 1 ui (grofgesnipperd) 2 venkelknollen (in partjes van 1 cm) 2 tl gedroogde tijm (potje 14 g) 2 el olijfolie 4 ribkarbonades1. Schil de aardappelen en s... bekijk recept »
300 g witte rijst 4 ribkarbonades zout en peper 25 ml vloeibare margarine 3 el slasaus 0,5 tl gemalen komijn 2 uien 1 in halve ringen en 1 gesnipperd 2 el rozijnen 3 winterpenen geraspt 1 pot (490 g) roerbaksaus HawaïRijst koken volgens aanwijzinge... bekijk recept »
1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) ½ bakje munt ((a 15 g), alleen de blaadjes) 1 bakje platte peterselie ((20 g), alleen de blaadjes) 1 bakje koriander ((15 g), alleen de blaadjes) 1 sjalot (gesnipper... bekijk recept »
1 kilo schouderkarbonades 3 eetlepels olie 4 pruimen ½ zakje verse tijm (a 15 g) 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid)1. Snijd het stukje bot uit de schouderkarbonades en snijd het vlees in grote dobbelstenen. Wrijf de blokjes in met... bekijk recept »