58 recepten met ribeye
500 g krielaardappeltjes in de schil 4 el olijfolie 250 g ribeyes 1 el balsamicoazijn 2 tenen knoflook 100 g jonge bladsla 50 g geroosterde amandelen 100 g honing-mosterddressing 3 el kraanwater1. Boen de krieltjes schoon en halveer. ... bekijk recept »
900 g aardappelpuree met boter (bak à 450 g) 1 ui 250 g kastanjechampginons 410 g stoomgroenten broccoli rode ui paprika 3 el vloeibare margarine 400 g ribeye steaks 50 ml rode wijn1. Verwarm de puree volgens de aanwijzingen op de ve... bekijk recept »
1. Neem 1 schoongeboende sinaasappel, rasp 1 theelepel van de schil en pers de vrucht uit. Bestrijk 4 ribeyes of entrecotes met een mengsel van sinaasappelrasp en sap, 2 eetlepels sojasaus, 1 theelepel tabasco, 2 geperste teentjes knoflook, 50 ml oli... bekijk recept »
4 ribeyes2 eetlepels koude boter1 ui, in ringen1 kruidnagel1 laurierblaadje100 milliliter runderfond150 milliliter bokbier1 plakje Indische cake of kruidkoekvoor de gratin:600 gram zoete aardappels, geschild1 teentje knoflook, geplet2 eetlepels boter... bekijk recept »
1 kg kleine aardappeltjes 4 dunne ribeye biefstukken (of entrecote) 5 eetlepels fijngehakte tuinkruiden (tijm en rozemarijn) cayennepeper 4 eetlepels olijfolie 1 blokje Knorr Original Bouillon Vlees 600 g flageolets (of tuinboontjes)1. Zet de aard... bekijk recept »
2 teentjes knoflook 2 el tomatenpesto 100 g boter 4 ribeye steaks zout en peper Voorbereiding Hak de teentjes knoflook klein of druk ze door de knoflookknijper. Roer de knoflookpulp en de tomatenpesto door de boter. Bereidingswijze Ribeye is zo fijn ... bekijk recept »
1 stuk rosbief of ribeye van 1 kg (ribeye van de korte kant gesneden en overtollige vet verwijderd) plantaardige olie 2 e honing verse tijm verse rozemarijn vers gemalen peper zout(aan einde van gaar proces toevoegen) Bereidingswijze 1. Laat vlees op... bekijk recept »
2 maïskolven of 1 blikje maïskorrels (300 g)uitgelekt 500 g zoete aardappelsin blokjes 3 rode pepersfijngesneden 2 zakjes verse peterselie (a 30 g)zeer fijngesneden 2 theelepels oregano 2 eetlepels rode-wijnazijn 10 eetlepels olie 50 ml mel... bekijk recept »
2 Argentijnse Rib-Eye's van ongeveer 250-300 gram per stuk1 theelepel maiskiemoliezwarte peperzout Het vlees op grill of barbeque in 5-8 min. grillen. Regelmatig draaien. bekijk recept »
1 teentje knoflook1 takje tijm100 gram shii-takes1,5 dl Norton Merlot (rode wijn)2 el olie4 Argentijnse ribeyes a 150 gram3 sjalotjes30 gram boter of margarine1 dl vleesfondzoutversgemalen peper Hulpmiddelen Keukenpapier Hulpmiddelen - Keukenpapier... bekijk recept »