58 recepten met ribeye
4 Argentijnse ribeyeca 200 gr - maiskieolie - zwarte peper uit de molen - zout Vlees met keukenpapier droogdeppen en dun met olie bestrijken. Vlees op de barbecue in 6 a 8 min. lichtbruin roosteren. Halverwegen keren. Ribeye over vier borden verdelen... bekijk recept »
1 ribeye van 4 cm dik (ca. 450 gram) tabasco gekneusde zwarte peper Hulpmiddelen BBQ Hulpmiddelen - BBQ Voorbereiding Steek de bbq aan en wacht tot de kooltjes niet meer gloeiend heet zijn. Bereidingswijze Besprenkel het vlees aan een kant met tabas... bekijk recept »
4 ribeye-steaks2 el cognac2 el olijfolie2 el drogegekneusde of grofgemalen rode pepertjes1 el ingemaakte rode peperbesjes1 dl zure room1/2 tl tijmzout Steek de barbeque aan of verwarm de grill voor. Grilleer de steaks aan beide kanten bruin en rose v... bekijk recept »
Ca. 600 gr. Ribeyes Voor de Jerkpasta: 2 rode Spaanse pepers50 gr. gehakte bieslook1/2 theel. knoflookpoeder (of 2 teentjes geperste knoflook)mespunt nootmuskaatmespunt kaneelmespunt gemalen kruidnagelmespunt gemalen zwarte peper1/2 theel. zoutevent... bekijk recept »
2 teentjes knoflook2 eetl. tomatenpesto100 gr. boter4 ribeye steakszoud en peper Hulpmiddelen Barbecue HulpmiddelenBarbecue Voorbereiding Hak de teentjes knoflook fijn of druk ze ff door de pers zal ik zeggen roer de pulp en de pesto door de boter. ... bekijk recept »
Kalfsribeye aan een stukongeveer 1200 gram100 gram prosciutto crudo (of andere rauwe ham)bosje salie2 tot 3 sjalotjesfijngesnipperd150 gram gorgonzolain kleine blokjeszout en peper naar smaakolijfolie2 teentjes knoflookgeperstkeukentouwdesgewenst vle... bekijk recept »
600 g vastkokende aardappels, geschild 5 eetlepels roomboter, in blokjes 1 teentje knoflook, geperst 100 ml volle rode wijn 1 pot vleesfond (380 ml) 1 eetlepel tijm 1 eetlepel koude roomboter, in blokjes 500 g witlof 4 ribeyes 1 eetlepel olie 4 sjalo... bekijk recept »
600 g vastkokende aardappels, geschild 5 eetlepels roomboter, in blokjes 1 teentje knoflook, geperst 100 ml volle rode wijn 1 pot vleesfond (380 ml) 1 eetlepel tijm 1 eetlepel koude roomboter, in blokjes 500 g witlof 4 ribeyes 1 eetlepel olie 4 sjalo... bekijk recept »
1 dl (olijf)olie,1 eetl.citroebsap,1 groene paprika,2 uien,2 rode pepers,2 teentjes knoflook,zout en peper,2 zongedroogde tomaten op olie(potje)4 argentijnse ribeyes,keukenpapier,Peterselie. *Grill voorverwarmen op hoogste stand,*Ribeyes droogdeppen ... bekijk recept »
4 entrecotes of ribeyerasp en sap van 1 limoen1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt1 teentje knoflook, geperst2 eetl. olijfolie(scheutje rode wijn)1. Wrijf de entrecotes in met een mengsel van limoenrasp en -sap gemengd met rode peper, knoflook, o... bekijk recept »