534 recepten met runderlappen
1 Ui 3 worteltjes 3 tomaten 500 gr. riblappen 2 tl mosterd zoutpeper 50 gr. boter of margarine 1/2 dl azijn 1 tl tijm 1 laurierblaadje In braadpan boter verhitten. Runderlappen in 5 minuten bruin bakken, af en toe keren. Met spatel uit pan op bord sc... bekijk recept »
500 g magere runderlapjesin grove stukken 2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflookfijngesneden 1 eetlepel Provençaalse kruiden 1/4 runderbouillonblokjeverkruimeld 75 ml rode wijn 4 sjalottenin ringen 1 courgettein plakjes 4 tomatenin parten ... bekijk recept »
500 gram magere runderlappen 2 uien 2 tenen knoflook uit de knijper 100 gram gesneden soepgroenten 1/2 liter bouillon van een blokje 150 gram taoge 8 eetlepels ketjap manis 1 theelepel sambal manis Maak de uien schoon en snipper ze grof. Snij... bekijk recept »
500 gr runderlappen 1 teentje knoflook 1 stukje trassi 2 el azijn wat bloem peperzout nootmuskaat kruidnagel Wrijf de runderlappen in met peper, zout, kruidnagel en nootmuskaat. Fruit in de olie de uien, knoflook en de trassi en voeg daarna het vlees... bekijk recept »
500 g magere runderlappen in grove stukken olijfolie 1 teentje knoflookfijngesneden 1 eetl. provencaalse kruiden 1/2 runderbouillontabletverkruimeld 2 glazen rode wijn 4 sjalotjes in ringen 4 tomaten in parten 2 eetlepels groene pesto voor de salade... bekijk recept »
1 pond runderlappen in grote stukken gesneden4 grote uien in ringen2 dl. azijn2 laurierblaadjes5 hele kruidnagelen. 10 peperkorrels2 sneden ontbijtkoek in stukjes gesneden1 eetlepel appelstroop2 theelepels suiker en evt. bindmiddel Bereidingswijze Do... bekijk recept »
750 gr Magere Runderlappen. 500 gr Feta. 8 Vleestomaten. Rode Wijn. Olijfolie. Zout. Peper. Marjolein Verse Basilicum. Honing. Hulpmiddelen Tajine Hulpmiddelen - Tajine Bereidingswijze Snijd de runderlappen in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in... bekijk recept »
500 gram runderlappen, 125 gram bak en braad, zoutpeper, 4 grote uien, 3 paprikas, 1 liter boullion van rundvleesblokjes, klein blikje tomatenpuree, 500 gram gezeefde tomaten, 4 eetl. paprikapoeder, 2 eetl. bloem, cayennepeper naar smaak toevoegen, k... bekijk recept »
1 grote ui 2 rode paprika's 600 gram magere runderlappen 100 gram magere spekreepjes 40 gram boter of margarine 2 teentjes knoflook 1,5 eetlepel pikante paprikapoeder 1 vleesbouillontablet 1 blikje tomatenpuree 1 blik tomatenblokjes (netto ... bekijk recept »
1 theel. nootmuskaat 1/2 theel. nagelgruis 1/2 theel. peper zout 500 gr. runderlappen 3 eetl. arachide-olie 1/2 dl. bouillon ( 3/4 dl. azijn Voorbereiding Vermeng de nootmuskaat in een kommetje met het nagelgruisde peper en wat zout. Wrijf het ... bekijk recept »