534 recepten met runderlappen
1 kilo runderlappen mosterd 1 ons spekjes 3 uien 1 teentje knoflook 1 prei 1 theelepel piment 1 theelepel tijm 2 laurierblaadjes 4 kruidnagelen 1 eetlepel suiker 1 eetlepel wijnazijn 1 flesje donker bier 1/2 l bouillon Peper en zout de r... bekijk recept »
Voor de marinade:1 teentje knoflook1 kleine uiin stukjes3 takjes bladselderij3 takjes peterselie1 laurierblaadje1 tl gedroogde tijm300 ml rode wijnsnufje cayennepeper600 gr magere runderlappen1 tl zout75 gr boterversgemalen witte peperzout en peper L... bekijk recept »
300 g magere runderlappen 2 tomatenontveldzonder zaadjes 1 grote ui 1 teen knoflook 25 g boter 3/4 dl rode wijn 1 dl vleesbouillon 1 theelepel chilipoeder 1 eetlepel fijngehakte verse oregano of tijm zoutversgemalen peper Verhit de boter in een braad... bekijk recept »
500 gr.runderlappensnufje peper(vers- gemalen) 50 gr.boter2 rode uien(fijn gehakt)2 teentjes knoflook(in plakjes) 1 eetl.tomatenpuree1 eetl.oregano, 2 laurierblaadjes2 dl runderbouillon (warme) 2 dl rode wijn(chianti) 1 eetl. balsamicoazijnallesbinde... bekijk recept »
500 gr.runderlappensnufje peper(vers- gemalen) 50 gr.boter2 rode uien(fijn gehakt)2 teentjes knoflook(in plakjes) 1 eetl.tomatenpuree1 eetl.oregano, 2 laurierblaadjes2 dl runderbouillon (warme) 2 dl rode wijn(chianti) 1 eetl. balsamicoazijnallesbinde... bekijk recept »
4 runderlappen van elk 150 gram,40 gram bloem,1 afgestreken theelepel zout,1/4 afgestreken theelepel peper,40 gram bloem,2 uien,2 struikjes bleekselderij,1 blik tomaten van circa 225 gram,2 theelepels tomatenpuree,1/2 theelepel worcestersaus,1,5 lite... bekijk recept »
600 gr. magere runderlappen peper 50 gr. boter 2 rode uien 2 teentjes knoflook tomatenpuree oreganolaurier 2 dl. rundbouillon 2 dl. rode wijn 1 el. balsamico-azijn Kruid de ruderlappen. in 40 gr. boeter de runderlappen bruin bakken. voeg 10 gr. boter... bekijk recept »
600 gr runderlappen 1-2 eetl mosterd 2-3 eetl bloem 1 ui 40 gr boter peper/zout 4 worteltjes 3 takjes peterselie 2 tomaten 1 laurierblad 1 kruidnagel (kruidnagelpoeder is nog handiger) 3 paprika's div kleuren 1 prei champignons voor de smaak:1/2 dl a... bekijk recept »
500 gram runderlappen1 blikje tomatenpuree1 dl. bouillonuitjelaurierbladzakje Italiaanse kruidenboter Braad de runderlappen aan en smoor deze gaar in de tomatenpuree, de bouillon, het gefruite uitje en het laurierblaadje. Voeg er op het laatst de Ita... bekijk recept »
600gr. magere runderlappen4 tomaten2 grote uien4 tenen knoflook50gr.boter1/2l.rode wijn2dl.vleesbouillon2theel.chilipoeder1theel.oregano,1/2theel.tijm,zout en versgemalen peper. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees bruin. Voeg ui en knofl... bekijk recept »