534 recepten met runderlappen
800 g rib-runderlappen (in blokjes) 1 el bloem (plus extra om te bestuiven) 2 el olie 2 uien (gesnipperd) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 1 laurierblad 1 tl gedroogde salie 300 ml witte wijn 100 ml runderboui... bekijk recept »
2 x 300 g rib-runderlappen (in kleine stukjes) 50 g boter 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 bakje champignons ((250 g), in vieren) 1 prei (in ringen) 2 rode paprika's (in blokjes) 2 el pap... bekijk recept »
1 kg rib-runderlappen (op kampertemperatuur) 4 uien 125 g boter 75 g bloem 750 ml rundvleesbouillon (van tablet) 3 laurierblaadjes 4 kruidnagels 6 el wittewijnazijn 1 kg iets kruimige aardappelen 50 ml halfvolle melk 25 ... bekijk recept »
4 rode uien 6 el olijfolie 250 g winterpeen 4 tenen knoflook 3 stengels bleekselderij 250 g kastanjechampginons 40 g boter 1.2 kg rib-runderlappen (op kamertemperatuur) 8 g tijm (bakje à 15 g) 3 el bloem 300 ml Guinness&... bekijk recept »
2 el vloeibare margarine 500 g magere runderlappen 1 snufje zout 1 snufje peper 150 g wortel 1 kruidnagel 1 el bloem 1 el fijne mosterd 0,5 sneetje bruin brood 200 ml donker bier 200 ml runderbouillon 85 g zilveruitjes 0,5 tl gemalen komi... bekijk recept »
500 g magere runderlapjes (in grove stukken) 2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook (fijngesneden) 1 eetlepel Provençaalse kruiden ¼ runderbouillonblokje (verkruimeld) 75 ml rode wijn 4 sjalotten (in ringen) 1... bekijk recept »
Knoflook 1 teentje(s) tomaten 8 st. boter runderriblappen 500 g. oregano 1 theel. tomatensauspikant 4 dl. tuinkruidendressing olijfolie peper risotto rijst / rondgraanrijst 300 g. zout Bereidingswijze 1) Boter en olie in een pan verhitten en het ... bekijk recept »
2 rode uien 2 tenen knoflook 2 tomaten 750 gram riblappen peperzout 3 eetlepels olijfolie 1 dl rode wijn 2 dl vleesbouillon (van een tablet) 1 eetlepel oregano 1 courgette 1 aubergine Pel de uien en de tenen knoflook. Snijd de uien in dunne partjes e... bekijk recept »
voor het vlees 1 kg runderlappenin grove dobbelstenen gesneden 3 uienin ringen gesneden 1 pakje (gerookte) spekreepjes 2 teentjes knoflookaan plakjes gesneden 1/2 pot vleesbouillon en 1 rundvlees bouillonblokje een half flesje valpolicello (klein fle... bekijk recept »
250 gram kalfslapjes1 paprika1 ui1 klein blikje spercieboontjeschampignonsrode wijnprovencaalse kruidenpeperbeetje ketjap In pan de uien smoren en daarna het kalfsvlees toevoegen. Bestrooienmet de kruiden en de peper en even aanbakken en dan een beet... bekijk recept »