534 recepten met runderlappen
1 ui 1/2 rode paprika 100 gr kleine champignons 100 gr oesterzwammen 100 gr cantharellen 50 gr boter 1 theel. provencaalse kruiden 25 gr bloem 2 1/2 dl melk 100 gr verse roomkaas 1/2 kruidenbouillontablet peper,zout sojasaus 1 eetl. fijngehakte peter... bekijk recept »
2 rode uien2 tenen knoflook2 tomaten750 gr. riblappenpeperzout3 el. olijfolie1 dl. rode wijn2 dl. vleesbouillon (van een tablet)1 el. oregano1 courgette1 aubergine Pel de uien en de tenen knoflook. Snijd de uien in dunne partjes en snijd de knoflook ... bekijk recept »
500 gram in blokjes gesneden runderlappen Peper/zout 2 teentjes knoflook 75 gram boter 1 rode en 1 groene paprika 1 klein blikje ananasstukjes 2 eetlepels tomatenpuree 1 eetlepel bruine suiker sap van een halve citroen Verhit de boter en bak het vlee... bekijk recept »
1 pak macaroni (elleboogjes),2½ ons schouderham1½ pond runderlappen1 potje gefruite uitjes1 blokje nasi goreng1 pond gesneden uienmaggi en peper. Braad de runderlappen in ongeveer 4 uur gaar en snij ze in kleine stukjes (neem eventueel ee... bekijk recept »
600 g niet te vette runderlappen(braadlappen) 1 kleine prei in halve ringen 2 e peterseliefijn 1/2 t gedroogde tijm(afhangende van de scherpte van geur) 2 kruidnagelen 1 e rode wijnazijn 350 ml donkere bier (Belgische) 30 g boter - 100 g rookspek in ... bekijk recept »
1 ui 1 kg magere runderlappen 1/2 vleesbouillontablet 2 eetlepels (wijn) azijn 1 blikje tomatenblokjes (400 gr) 2 takjes verse tijm 2 laurierblaadjes 1 theelepel oregano Ui pellen en snipperen. Vlees bestrooien met zout en peper. In braadpan boter ve... bekijk recept »
600g sukade lappen of riblappen(niet te vet)3 e bloem1+1/4 t zout60g boter2 uien in halve ringen4 t paprikapoeder(mild)1 e tomatenpuree1/2 t kummelzaadjes1 t gedroogde majoraan2 groene paprika in reepjes gesneden -roer 1 t zout door bloem en roer vle... bekijk recept »
1 kilo riblappen 4 kleine uien of 2 grote zout peper 75 gram boter 1 sinaasappel ±6 jeneverbessengekneusd ±6 zwarte peperkorrelsgekneusd 1 kaneelstokje ±4 dl water 1 dl rode wijn 1 eetlepel bouillonpoeder eventueel allesbinder De ru... bekijk recept »
500 g Magere runderlappen snufje peper (versgemalen) 50 g boter 2 rode uien (fijngehakt) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetlepel oregano (gedroogde) 2 laurierblaadjes 2 dl runderbouillon (warme) 2 dl rode wijn (Chianti) 1 ... bekijk recept »
750 gr runderlappen 1 eetlepel bloem 75 gr boter 2 grote gesnipperde uien 2 fijngehakte teentjes knoflook 1 theelepel tomatenpuree 1 bekertje bulgaarse yoghurt of zure room zout Maak het vlees met keukenpapier zo droog mogelijk en bestrooi het met ... bekijk recept »