Recepten met runderlappen

534 recepten met runderlappen

Runderlappen

Runderlappen Rund: Prachtig vlees om te braden, heeft langere tijd nodig om gaar te worden op een laag vuur.

Colombiaanse goulash

600 g magere runderlappen 2  uien 2 teentjes knoflook 0.5 bos koriander 3 takjes tijm 2  rode pepers olijfolie 2 el bloem 200 ml rode wijn 200 ml koffie 2  paprika's Goulash Snijd het vlees in b... bekijk recept »

Stoofschotel met scones (cobbler)

stoofschotel 3 eelt olijfolie600 gr magere runderlappen/sukadelappen3 theel suiker1 grote winterpeen, in plakjes4 grote uien, in ringen250 gr champignons700 ml runderbouillon (van tablet of zelf gemaakt)1 blik gepelde tomaten a 400 gr Zout en peper2... bekijk recept »

Poolse stoofschotel (bigos)

500 g zuurkool naturel (zak) 500 ml kraanwater 2 uien 250 g champignons ½ witte kool 6 el olijfolie 125 g gewelde pruimen zonder pit (zak) 700 g rib-runderlappen 3 tenen knoflook 1 Gelderse rookworst (250 g) 25... bekijk recept »

Filippijnse runderstoofpot

2 eetlepels olie 500 g doorregen runderlappen (in stukken) 1 grote ui (grofgesnipperd) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 eetlepel chilipoeder 1 pot vleesfond (380 ml) 25 g witte rijst 40 g pinda's 250 g sperziebon... bekijk recept »

Marokkaans rundvlees met pompoen

750 g runderlappen 2 uien 1 rode peper 40 g boter 2 tl paprikapoeder pikant 1 tl gemberpoeder (djahé) ½ tl gemalen komijn (djinten) 1 tl kaneelpoeder 1 zakje saffraandraadjes 1 courgette 8 g koriander (zakje à 15 g) 50... bekijk recept »

Rundvlees met zomergroenten

800 g runderlappen zout en peper 1 eetlepel boter of margarine 125 g gerookte spekblokjes 4 dl droge witte wijn (Chennet) 2 laurierblaadjes 12 bospeentjes 8 bosuitjes 225 g tuinerwten (diepvries) 1 eetlepel dijonmosterd ... bekijk recept »

Boeuf Bourguignon

900 g riblappen (of runderlappen) 25 g boter ½ duobakje magere spekreepjes 1 runderschenkel met been 2 uien (fijngesnipperd) ½ fles volle rode wijn (wijncat. 8) 1 winterpeen (in kleine blokjes) 2 eetlepels ... bekijk recept »

Smoor daging (in ketjap gesmoord rundvlees)

750 g riblappen (of runderlappen) 6 el zonnebloemolie 2 rode pepers 2 uien 3 tenen knoflook 1 el gemalen koriander (ketoembar) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl nootmuskaat 5 el ketjap manis 1 el tamarindepasta 150 ml kippen... bekijk recept »

Hongaarse goulashsoep

2 uien 500 g runderriblappen 2 el olie 3 tl milde paprikapoeder 400 g tomatenblokjes (blik) 1 liter kraanwater 2 vleesbouillontabletten 1 rode paprika 4 vastkokende aardappelen1. Snipper de ui en snijd de runderlappen in stukken.... bekijk recept »

Smoor van rundvlees en aubergine

5 eetlepels olie 500 g rib-/runderlappen (in blokjes) 2 uien (gesnipperd) 1 rode paprika (in stukjes) 1 bakje boemboe voor smoor (100 g) 2 aubergines1. In braadpan olie verhitten en vlees dichtschroeien. Ui en paprika to... bekijk recept »

Pagina 6 van 54