534 recepten met runderlappen
600 gram runderlappen4 uien1 blikje tomatenpuree2 teentjes knoflookzout200 ml water25 gr boter1 bouillonblokje voor rundvleesbouillon1 theel paprikapoeder2 laurierblaadjes bekijk recept »
900 g rib/runderlappen 4 el rijstolie 2 tenen knoflook 4 uien 2 stengels citroengras 200 g boemboe rendang (bakje à 100 g) 400 ml kokosmelk 200 ml kraanwater1. Snijd het vlees in stukjes van 1 x 1 cm en bestrooi met peper en eventu... bekijk recept »
2 uien 2 tenen knoflook 3 el olie 500 g rib/runderlappen 1 tl karwijzaad 2 el milde paprikapoeder 1 kippenbouillontablet 500 ml kokend water 200 g vastkokende aardappelen 1 groene paprika 2 tastytomtrostomaten 300 g basmatirijst... bekijk recept »
700 g rib-runderlappen (op kamertemperatuur en in grove dobbelstenen) 2 eetlepels bloem 25 g boter 1 duobakje gerookte spekblokjes (250 g) 2 uien (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 500 ml krachtige rode wijn ... bekijk recept »
750 g rib-runderlappen 2 el grove mosterd 50 g boter 2 tenen knoflook 2 winterpeen 1 knolselderij 1 vleesbouillontablet 1 fles bier (op kamertemperatuur) 200 ml kraanwater 4 vastkokende aardappelen 2 preien 3 takjes selderi... bekijk recept »
½ eetlepel korianderzaadjes ½ eetlepel witte peperkorrels 5 teentjes knoflook (fijngesneden) 1 theelepel grof zeezout 1 zakje verse koriander ((15 g), fijngesneden) 500 g magere rib-/runderlappen 1 blik kokosmelk ... bekijk recept »
750 g rib-runderlappen 2 uien 250 g winterpeen 3 tenen knoflook 750 ml volle rode wijn 180 g ontbijtspek 70 g tomatenpuree (blikje) 2 takjes tijm 2 laurierblaadjes 30 g peterselie 250 g champignons (bakje) 320 g zilver... bekijk recept »
200 g gedroogde witte bonen 750 g doorregen runderlappen 1 grote ui 2 tenen knoflook 2 tomaten zout en versgemalen peper 4 eetlepels olijfolie (extra vierge) ½ zakje verse tijm (a 15 g) 1 theelepel chilipoeder 1 pot vleesf... bekijk recept »
3 grote uien 500 g doorregen runderlappen zout versgemalen peper 100 g boter of margarine 3 kruidnagels 3 laurierblaadjes 1 vleesbouillontablet 2 kilo kruimige aardappels 3 grote goudreinetten 2 dl melk nootmuskaat 3 el paneer... bekijk recept »
750 g rib- en runderlappen (op kamertemperatuur) 25 g boter 2 grote uien (grofgesnipperd) ½ el donkere basterdsuiker 1 el bloem 500 ml vleesbouillon (van tablet) 3 el (balsamico)azijn 4 kruidnagels 2 laurierblaadje... bekijk recept »