Recepten met runderlappen

534 recepten met runderlappen

Runderlappen

Runderlappen Rund: Prachtig vlees om te braden, heeft langere tijd nodig om gaar te worden op een laag vuur.

Griekse Goulash

750 g magere runderlappen versgemalen peper 500 g sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 el olijfolie 2 laurierblaadjes 1/2 tl kaneelpoeder 1 klein blikje tomatenpuree 2 el rodewijnazijn 3 dl vleesbouillon 2 1/2 dl rode wijn Voorbereiding Snijd het vlees in... bekijk recept »

Tomatensoep

250 - 500 gram soepvleesbijv. runderlappen 400 gram soepgroente- of bamipakket (met ui) olie bouillonblokje (tuinkruiden) stukje foelie 10 hele zwarte peperkorrels pak tomatensap1 liter 4 laurierbladeren eetlepel azijn of citroensap 3 plakjes verse ... bekijk recept »

Dadang Pedis (heet Vlees) Met Andijvie

Voor de dadang pedis: 750 gram magere runderlappen 3 uien (fijn gesneden) 2 tenen knoflook (fijn gesneden) 5 rode lomboks (van zaadjes ontdaan en zeer fijn gesneden) 1 theelepel trassie1 vingerkootje laos (= gemalen galangawortel) 2 salamblaadj... bekijk recept »

Hongaarse Goulash

600 g doorregen runderlappen 100 g boter 50 g spekreepjes 1 grote ui 2 tenen knoflook 2+2 rode en groene paprika s 2 eetlepels bloem 1,5 eetl. paprikapoederof chilipoeder 1 blikje tomatenstukjes (400 gr ) 1 dl rode wijn 2 dl vleesbouillon 2 theelepel... bekijk recept »

Rundvlees Met Paddestoelen

1 kilo doorregen runderlappenbij voorkeur met vette randenzoutzwarte peper uit de molen75 gram boter4 eetlepels tradtionele (olijf)olie2 grote gesnipperde uien4 teentjes fijn gehakte knoflook75 gram gezeefe bloem2 theelepels milde paprikapoeder2 eetl... bekijk recept »

Gestoofd Rundvlees (Manzo Brassato)

800 gram runderlappen of sukadelappen ? 2 eetlepels bloem ? 1 eetlepel paprikapoeder ? 50 gram boter ? 1 eetlepel olijfolie ? 2 grofgesneden uien ? 200 gram in blokjes gesneden groenten (paprikacourgettewortelknolselderij) ? 2 teentjes gekneusde knof... bekijk recept »

Manzo Brassato (gestoofd Rundvlees)

800 g. runderlappen of sukadelappen 2 eetlepels bloem 1 eetlepel paprikapoeder 50 g. boter + 1 eetlepel olijfolie 2 grof gesneden uien 200 g. in blokjes gesneden groenten (paprikacourgettewortelknolselderij) 2 teentjes gekneusde knoflook 1 eetlepel ... bekijk recept »

Manzo Brassato

800 g. runderlappen of sukadelappen 2 eetlepels bloem 1 eetlepel paprikapoeder 50 g. boter + 1 eetlepel olijfolie 2 grof gesneden uien 200 g. in blokjes gesneden groenten (paprikacourgettewortelknolselderij) 2 teentjes gekneusde knoflook 1 eetlepe... bekijk recept »

Zelfgemaakte Goulash

500 g doorregen runderlappen 2 grote uien 2 teentjes knoflook 1 groene paprika 2 tomaten 2 aardappels 3 el olie 2 el paprikapoeder 1 tl karwijzaad (kummel) 500 ml kippenbouillon (van tablet) 100 ml volle yoghurt Vlees in blokjes snijden en in 30minut... bekijk recept »

Zwitserse Rundvleesschotel

-750 g mooie runderlappen (in dobbelstenen gesneden van 3 cm) -3 eetlepels olie en 2 eetlepels bloem -1 eetlepel paprikapoeder -2 eetlepels tomatenpuree -4 grote uien (fijn gehakt) -3 tenen knoflook (uit de pers) -1/8 l rode wijn -3/8 l bouillon -zou... bekijk recept »

Pagina 49 van 54