Recepten met runderlappen

534 recepten met runderlappen

Runderlappen

Runderlappen Rund: Prachtig vlees om te braden, heeft langere tijd nodig om gaar te worden op een laag vuur.

Hongaarse Goulash

1 kilo magere runderlappen 3 rode paprika's 1 groene paprika 1 kilo uien 2 teentjes knoflook 50 g boter of margarine 2 rundvleesbouillontabletten 1 eetlepel gedroogde majoraan 3 laurierblaadjes 1 1/2 eetlepel milde paprikapoeder 1 envelopje saffraan ... bekijk recept »

Provençaalse Runderstoofpot

1 kilo doorregen runderlappen (riblappen) 2 uien of 6 sjalotjes 250 gram kastanjechampignons 1 winterwortel 2 teentjes knoflook 1 rode paprika 50 gram boter 1 eetlepel olijfolie 2 eetlepels bloem 125 gram magere gerookte spekblokjes 1/2 es rode wijn ... bekijk recept »

Goelasj

250 gm kleine witte uien 700 gm runderlappen 1 verse reuzel (of vers spek) 1 teentje knoflook 1 theelepel karwijzaad 1/2 theelepel majoraan 1 laurierblaadje 1 zout 300 gm ontvelde tomaten 1 eetlepel citroensap 1 bouillonblokje 3 eetlepels paprikapoed... bekijk recept »

Hachee

5 uien 50 gm boter 600 gm hacheevlees 1 zout 1 zwarte peper 2 eetlepels bloem 1 runderbouillonblokje 1/2 liter warm water 2 eetlepels azijn 1 theelepel suiker 2 laurierblaadjes 4 kruidnagels Pel de uien en snijd ze in stukken. Smelt de boter in een b... bekijk recept »

Provençaalse runderstoofpot (boeuf provençale)

1 kg doorregen runderlappen (riblappen) 2 uien of 6 sjalotjes 1 winterwortel 250 g kastanjechampignons 2 teentjes knoflook 1 rode paprika 50 g boter 1 eetl. olijfolie 125 g magere gerookte spekblokjes 2 eetl. bloem 1/2 fles rode wijn 1 pot vleesfond ... bekijk recept »

Boeuf bourguignon

500 g rosbief 3 sjalotjes 200 g champignons 75 g boter 100 g magere gerookte spekblokjes 20 zilveruitjes 1 klein blikje tomatenpuree 1 eetl. bloem 2 dl rode wijn 2 dl vleesbouillon (van tablet of uit po; t) peper zout 1 eetl. gehakte tijm (vers of ... bekijk recept »

Gestoofd Rundvlees (Manzo Brassato)

800 gram runderlappen of sukadelappen 2 eetlepels bloem 1 eetlepel paprikapoeder 50 gram boter 1 eetlepel olijfolie 2 grofgesneden uien 200 gram in blokjes gesneden groenten (papri; ka, courgette, wortel, kn 2 teentjes gekneusde knoflook 1 eetlepel g... bekijk recept »

Gestoofd rundvlees met rode-wijnsaus

2 uien 3 grote tomaten 600 gm doorregen runderlappen 50 gm boter 1 zout 1 versgemalen peper 2 deciliter rode wijn 1 flesje maggi rundvlees jus 1 eetlepel(s) verse of 1 theelepel gedroogde tij; m ca. 2 1/2 a 3 1/2 uur.Bereiding: Hak de schoongemaakte ... bekijk recept »

Marokkaans rundvlees met pompoen

750 gm runderlappen 2 uien 1 rode peper 40 gm boter of margarine 1 zout 1 versgemalen peper 2 theelepel(s) paprika-poeder pikant 1 theelepel(s) gemberpoeder 1/2 theelepel(s) gemalen komijn (djinten) 1 theelepel(s) kaneelpoeder 1/2 zakje saffraandraad... bekijk recept »

Stoofvlees op z'n spaans uit de römertopf

500 gm magere runderlappen 2 uien 2 grote winterwortels 1/2 struik bleekselderij 2 theelepel(s) paprikapoeder 1 eetlepel(s) olijfolie 300 ml gezeefde tomaten 200 ml rode wijn 1 vleesbouillontablet 1 laurierblaadje 1 theelepel(s) tijm 10 zwarte olijve... bekijk recept »

Pagina 51 van 54