389 recepten met tartaar
Voor 6 personen: 4 gelatineblaadjes (2 g per stuk) 12 holle oesters het sap van 1 limoen 1 mespunt cayennepeper 6 moten zeeduivel (+/- 1,5 kg in totaal) 3 EL olijfolie + 1 KL 8 cl wodka 30 cl droge witte wijn 30 cl visfumet 18 kerstomaten 2 bokalen t... bekijk recept »
Benodigdheden: - 1 kg zalmfilet - 1,5 dl room - 10 g mierikswortelpuree - roze peper - 3 tomaten - 1 dl witte wijn - 250 g sla mix (friseerode krulsla,?) - 4 sjalotjes - 1 teentje look - 1 dl water - 20 g bloem - Provencaalse kruiden - 1 bot bieslook... bekijk recept »
600 gr. tartaar40 gr. kappertjes40 gr. sjalotje40 gr. zoutzure augurkjes4 eetlepes gepasteuriseerde eierdooiers. Ingeval u deze eierdooiers niet kunt krijgenlaat het er dan uit en gebruik een klein scheutje koffie room. 40 gr. grove mosterdpeper en z... bekijk recept »
2 Bolletjes 2 Tartaartjes 1 Ui fijn gehakt 1 Ons rosbief 2 Gekookte eieren Mayonaise Ketchup Leg op elk bolletje aan de ene kant een tartaartje en aan de andere kant een ei in plakjes, doe er peper en zout over. De ui over de tataar verdelen leg over... bekijk recept »
- 2 eetlepels slaolie - 50 gr. gepelde hazelnoten - 2 middelgrote uien - 4 takjes peterselie - 2 augurken - 4 blaadjes sla - 400 gr. gehakte biefstuk of tartaar - 1 mespunt pittige mosterd - peper uit de molen - zout - 1 mespunt paprikapoeder - 4 eie... bekijk recept »
250 g Hollandse garnalen 150 g kabeljauw 2 el fijngesneden korianderblaadjes 1 el mosterd van Meaux (=grove structuur mosterd) 4 el olijfolie 4 el zure room peper, zout en koriander van de molenSnijd de rauwe kabeljauw in kleine blokjes en meng met d... bekijk recept »
1 kreeft van 500 gram, 1 mooi stuk tonijn filet, 1 limoen, 3 dl olijf olie, 0.5 dl edik, 0.5 dl limoenazijn, sasamzaad, 200 gram boekweit tuille baslag, koriander, mooie gemengde salade van sla, peper en zout, court bouillon-vermeng het boekweit besl... bekijk recept »
1 ( of 2 kleine ) superverse gefileerde daurade ofwel zeebrasem zonder huid . 1 sjalotje 1 lepel goede olijfolie 1 eetlepen kappertjes twee of drie eetlepels lepels kant-en-klaar gekochte Griekse tarama zwarte peper uit de molen . Meng de reepjes vis... bekijk recept »
Voor de pesto: 85 gr. verse basilicumblaadjes 55 gr. geroosterde pijnpitten 1 teentje knoflook 1,75 dl. olijfolieextra vierge zout Voor de tonijntartaar: 200 gr. verse tonijnfijngehakt 1 limoen of citroenalleen het sap 1 kleine rode uifijngehakt 30 g... bekijk recept »
400 g zalmhaasjein kleine blokjes gesneden 2 el gehakte augurk 1 el gesnipperde ui 15 fijngesneden kappertjes 1 el gesnipperde bieslook 1 el gehakte peterselie 1/2 el mosterd 2 el olijfolie 1/2 el Balsamico azijn Voor de garnering: (veel) verse krui... bekijk recept »