Recepten met tartaar

389 recepten met tartaar

Tartaar

Tartaar Rund: Tartaar bestaat uit 100% gemalen rundvlees.

Zeeduivel met oestermousse en tomaten met tartaar

Voor 6 personen: 4 gelatineblaadjes (2 g per stuk) 12 holle oesters het sap van 1 limoen 1 mespunt cayennepeper 6 moten zeeduivel (+/- 1,5 kg in totaal) 3 EL olijfolie + 1 KL 8 cl wodka 30 cl droge witte wijn 30 cl visfumet 18 kerstomaten 2 bokalen t... bekijk recept »

Tartaar Van Zalm

Benodigdheden: - 1 kg zalmfilet - 1,5 dl room - 10 g mierikswortelpuree - roze peper - 3 tomaten - 1 dl witte wijn - 250 g sla mix (friseerode krulsla,?) - 4 sjalotjes - 1 teentje look - 1 dl water - 20 g bloem - Provencaalse kruiden - 1 bot bieslook... bekijk recept »

Steak Tartaar

600 gr. tartaar40 gr. kappertjes40 gr. sjalotje40 gr. zoutzure augurkjes4 eetlepes gepasteuriseerde eierdooiers. Ingeval u deze eierdooiers niet kunt krijgenlaat het er dan uit en gebruik een klein scheutje koffie room. 40 gr. grove mosterdpeper en z... bekijk recept »

Broodje Met Tartaar, Ui, Ei En Rosbief.

2 Bolletjes 2 Tartaartjes 1 Ui fijn gehakt 1 Ons rosbief 2 Gekookte eieren Mayonaise Ketchup Leg op elk bolletje aan de ene kant een tartaartje en aan de andere kant een ei in plakjes, doe er peper en zout over. De ui over de tataar verdelen leg over... bekijk recept »

Biefstuk Tartaar Met Hazelnoten

- 2 eetlepels slaolie - 50 gr. gepelde hazelnoten - 2 middelgrote uien - 4 takjes peterselie - 2 augurken - 4 blaadjes sla - 400 gr. gehakte biefstuk of tartaar - 1 mespunt pittige mosterd - peper uit de molen - zout - 1 mespunt paprikapoeder - 4 eie... bekijk recept »

Tartaar van kabeljauw met mosterd, koriander en Hollandse garnalen

250 g Hollandse garnalen 150 g kabeljauw 2 el fijngesneden korianderblaadjes 1 el mosterd van Meaux (=grove structuur mosterd) 4 el olijfolie 4 el zure room peper, zout en koriander van de molenSnijd de rauwe kabeljauw in kleine blokjes en meng met d... bekijk recept »

Carpaccio Van Tonijn Met Een Tartaar Van Gerookte Kreeft

1 kreeft van 500 gram, 1 mooi stuk tonijn filet, 1 limoen, 3 dl olijf olie, 0.5 dl edik, 0.5 dl limoenazijn, sasamzaad, 200 gram boekweit tuille baslag, koriander, mooie gemengde salade van sla, peper en zout, court bouillon-vermeng het boekweit besl... bekijk recept »

Tartaar Van Brasem Met Tarama

1 ( of 2 kleine ) superverse gefileerde daurade ofwel zeebrasem zonder huid . 1 sjalotje 1 lepel goede olijfolie 1 eetlepen kappertjes twee of drie eetlepels lepels kant-en-klaar gekochte Griekse tarama zwarte peper uit de molen . Meng de reepjes vis... bekijk recept »

Pittige Tartaar Van Verse Tonijn Met Pesto-couscous

Voor de pesto: 85 gr. verse basilicumblaadjes 55 gr. geroosterde pijnpitten 1 teentje knoflook 1,75 dl. olijfolieextra vierge zout Voor de tonijntartaar: 200 gr. verse tonijnfijngehakt 1 limoen of citroenalleen het sap 1 kleine rode uifijngehakt 30 g... bekijk recept »

Tartaar Van Zalmhaasje Met Yoghurt-mosterdcreme En Kruiden

400 g zalmhaasjein kleine blokjes gesneden 2 el gehakte augurk 1 el gesnipperde ui 15 fijngesneden kappertjes 1 el gesnipperde bieslook 1 el gehakte peterselie 1/2 el mosterd 2 el olijfolie 1/2 el Balsamico azijn Voor de garnering: (veel) verse krui... bekijk recept »

Pagina 13 van 39