389 recepten met tartaar
200 g verse zalm 50 g gerookte zalm 1 bokaaltje donkerkleurige viseitjes (zwart) Voor marinade: 2 koffielepels korrelmosterd 1 koffielepel suiker 1 eetlepel wijnazijn 1 citroen 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel tomatenketchup peper en zout paprikapoede... bekijk recept »
200 g verse zalm 50 g gerookte zalm 1 bokaaltje donkerkleurige viseitjes (zwart) Voor marinade: 2 koffielepels korrelmosterd 1 koffielepel suiker 1 eetlepel wijnazijn 1 citroen 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel tomatenketchup peper en zout paprikapoede... bekijk recept »
1 gerookte makreel (zonder graat) 2 lente-uitjes 3 eetlepels bieslook 1 fijngesneden sjalotje 1 reuze tomaat 1 klein augurkje 2 x 2 eetlepels zure room 1/2 schepje suiker versgemalen peper en zout slablaadjes Roer 2 eetlepels zure room glad met 2 e... bekijk recept »
400 gr. tartaar (voor 4 tartaartjes 1 flesje balsamicoazijn olijfolie 1 gedroogde tomaat peper en zout 1 potje groene pesto Verhit een beetje olijfolie in de koekenpan en bak de tartaartjes goudbruin, keer ze en strijk een dun laagje pesto over de bo... bekijk recept »
250 gram biefstuk peper zout tijm 1 ei 1 dl bouillon kappertjes 2 uitjes fijngeknipte peterselie. Maal de biefstuk fijn en vermeng hem met peper, zout en tijm. Maak er een ronde plak van en druk met de bolle kant van de lepel een holte in het... bekijk recept »
400 gram gehakte lendebiefstuk 4 eieren peper zout boter. Kruid de fijngehakte lendebiefstuk met peper en zout en maak er vier tartaarjes van. Bak deze in de hete boter snel aan beide kanten bruin, het vlees moet binnenin nog rood zijn. Bak in de... bekijk recept »
5 plakjes diepvriesdeeg voor hartige taart400gr tartaar250 gr. champignons en 250 gr. kastanjechamp.2 rode uienz&ppeterselie liefst verse4 eieren1 beker(125ml) creme fraiche. kerrie. Het gehakt in de koekepan rul bakken met z&p en kerrie. Champignons... bekijk recept »
400 gram gehakte biefstuk peper uit de molen zout paneermeel 1 ei 200 gram boter 1 sjaoltje 1 dl koffieroom 1 potje zure room. Vermeng de biefstuk met versgemalen peper en zout. Doe er een ei bij en wat paneermeel en maak er een samenhangend ... bekijk recept »
-400 g gemalen rundsbiefstuk -1 eierdooier -zout en peper naar smaak -melk en broodkruim(zonder korsten) -boter -2 uien (fijn gesnipperd) -2 dl zure room -1 borrelglaasje wodka -bak de biefstukjes in boter -fruit in de overgebleven bakboter de gesnip... bekijk recept »
Ingrediënten voor rundertartaar: 160 gram fijngesneden rundvlees (mag ook in de keukenmachine) 1 eetl. kappertjesgrof gehakt 1 eetl. augurkenbrunoise 1 eetl. sjalottenfijn gesnipperd 1 eetl. bieslookfijn gesneden 3 stuks eidooier zout + peper naa... bekijk recept »