389 recepten met tartaar
Worcestersaus 1 sjalot 2 tomaten 3 ansjovisfilets tabasco 400 g rundergehakt (gemalen steak of americain natuur) 1 eidooier 3 kleine augurken 1 koffielepel mosterd 2 koffielepels kappertjes 1 eetlepel gehakte peterselie 1 eetlepel olijfolie 4 ronde b... bekijk recept »
2 el amandelen geschaafd 2 courgettes 2 winterpenen geschild 1 struik bleekselderij in lengte geschild 4 el olijfolie 1 ui gesnipperd 1 bakje paddenstoelenmix in stukken 1 beker room 400 g glutenvrije spaghetti 4 tartaartjes 1 bakje Italiaanse kruide... bekijk recept »
4 forellen 80 g mayonaise 2 eieren, hardgekookt 125 g Bulgaarse natuuryoghurt 1 handvol platte peterselie 4 augurken 1 eetlepel kappertjes 1 handvol zuring 4 ansjovisfilets 0,5 venkel 0,5 komkommer 1 molsla of zakje rucola 0,25 zakje jonge spinaziesc... bekijk recept »
500 g krieltjes (met schil (pond)) 1 citroen (schoongeboend) 1/2 zakje verse peterselie ((a 30 g), fijngesneden) 50 g zachte roomboter 4 tartaartjes 1 el olie 500 g sperziebonen 1 teen knoflook (fijngesneden)1. Kook ... bekijk recept »
1 el milde olijfolie 300 g rundertartaar 2 el tomatenpuree 400 g Italiaanse roerbakgroente 75 g Parmezaanse kaas 4 middelgrote eieren 100 g ricotta 7½ g verse oregano 225 g koelverse pastasaus pomodori-basilicum 270 g rollen ve... bekijk recept »
500 g spruitjes 250 g gerookte spekblokjes 250 g champignons 50 g boter1. Spruitjes schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. In koekenpan spekblokjes uitbakken. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Spek uit pan nemen, helft van boter ... bekijk recept »
150 g verse zalm 2 tl (zwart) sesamzaad 1 tl sesamolie 1 tl sojasaus 100 g gerookte zalm 1 el sushi gember (potje 190 g, Saitaku) 8 radijsjes 125 g zeewiersalade (bakje) 175 g sojabonen (bakje) 1 bakje rucolacress&nbs... bekijk recept »
4 koffielepels bieslook 4 eieren 400 g extra verse zalmfilets 50 g kappertjes 400 g leng 4 sjalotten tabasco 2 tomaten1. Snij de geschilde en ontpitte tomaten in blokjes. Hak de sjalotten fijn. 2. Snij de stukken zalm en leng in dikke repen. Hak de ... bekijk recept »
1 teen knoflook 2 uien 1 stengel bleekselderij 200 g winterpeen 300 g tartaar 2 el olijfolie 690 g sugocasa erbe (tomatensaus) 250 g volkoren penne1. Snijd de knoflook fijn. Snipper de ui. Snijd de bleekselderij in boogjes en snijd de w... bekijk recept »
1 sjalot ½ komkommer 1 citroen 50 g kappertjes 250 g warmgerookte zalmstukken 3 el olijfolie 35 g veldsla1. Maak de sjalot schoon en snipper zo fijn mogelijk. Was de komkommer en schaaf met een dunschiller of kaasschaaf in plakjes. B... bekijk recept »