389 recepten met tartaar
1 citroen (schoongeboend) 300 g zalmfilet 8 g dille (bakje 15 g) 3 takjes platte peterselie 1 bosui 2 el kappertjes 1 el olijfolie 2 el mayonaise 2 tl mierikswortel1. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. ... bekijk recept »
0,5 Spaanse peper 1 eetlepel sesamzaadjes 1 limoen (het sap) 1 bosje koriander 1 eetlepel sesamolie 1 sjalot 1 cm geraspte gember 400 g zalmhaasje zonder vel 1 eetlepel sojasaus1. Snijd de zalm in brunoise (in blokjes). 2. Snipper een sjalot en hak d... bekijk recept »
4 steaks tartaar versgemalen zwarte peper 25 g boter 1 limoen 4 eetlepels yoghurtmayonaise 1 Granny Smith appel 1 avocado 4 Kaiserbroodjes (of broodjes naar keuze) ½ zak ijsbergsla met tuinkruiden (a 100 g)1. Steak tart... bekijk recept »
1 kg asperges 2 komkommers 2 appels (Granny Smith) 150 g selderij 750 g roomkaas of zure room 2 blokjes bouillon 2 bussels basilicum 2 eetlepels ciderazijn 2 dl olijfolie1. Kook water met een bouillonblokje. Schil de asperges en laat de schillen gedu... bekijk recept »
150 g wortel (geschrapt en in plakjes) 150 g aardappel (geschild en in blokjes) 150 g sperziebonen (panklaar) 1 eetlepel olie 1 tartaartje moedermelk of opvolgmelk (eventueel)1. Kook de wortel met de aardappel in een pan... bekijk recept »
250 g sushirijst 300 ml koud water 30 ml witte wijnazijn 30 ml rijstazijn 30 g suiker 1 mespuntje zout 1 komkommer 500 g verse tonijn 3 norivellen SushirijstSpoel de sushirijst tot het spoelwater helder ... bekijk recept »
enkele takjes verse munt 1 doos limoensorbet 1 mango 2 passievruchten1. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. 2. Snipper de verse munt fijn en vermeng met de mangoblokjes. 3. Halveer de passievruchten en lepel er het vruchtvlees ... bekijk recept »
2 aubergines 1 teentje knoflook 100 g zwarte pitloze olijven 0.5 bosje peterselie 1 citroen Aubergine “kaviaar”Verwarm de oven voor op 200 ºC. (Gebruik je een combi-stoomoven dan dient de vochttoevoer 30 procent te zijn). P... bekijk recept »
1 sjalot 250 g rundertartaar 1 eetlepel worcestershiresauce 1 eetlepel roomboter 100 g truffelpaté* 8 witte minibolletjes (zak a 10 stuks) 8 plukjes veldsla (zak a 75 g)1. Sjalot pellen en boven kom raspen. Tartaar en worcesters... bekijk recept »
1 appel 1 pot rode bieten 2 el vloeibare braadboter 2 schalen rundertartaar (a 200 g) 8 plakjes bacon 1 krop ijsbergsla 50 ml sladressing blue cheese 60 g kaas (gemalen 30) 4 bruine bollen1. Was appel en verwijder met appelb... bekijk recept »