677 recepten met varkenshaas
4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8 plakken Jambon d'Ardenne 4 varkenshaasjes 150 ml sinaasappelsap 1 zak rucola (... bekijk recept »
300 gr varkenshaas Scheut rode wijn 1 kleine ui, gesnipperd 2 teentje knoflook, geperst 1 theel sambal 1 paprika 1 rode ui Paar champignons Marineer de varkenshaas minstens een aantal uren van te voren. Zo krijg je de lekkerste sm... bekijk recept »
500 g broccoli 60 g gezouten pecannoten 15 g koriander (bakje) 1 limoen (schoongeboend) 100 g couscous 110 ml kraanwater (kokendheet) 250 g varkenshaas (op kamertemperatuur) 3 el za'atar (specerijenmengsel, blik... bekijk recept »
2 varkenshaasjes 2 el zwarte olijventapenade 125 g mozzarella 6 plakjes Campofrio Jamón Serrano (pakje 80 g) 1 el olijfolie1. Verwarm de oven voor op 150 °C. Halveer de varkenshaasjes in de lengte en bestrooi ze met peper en zout. Verdee... bekijk recept »
60 g verse kruidenboter met knoflook (bakje 125 g) 900 g kleine krieltjes (zak 450 g, koelvers) 250 g varkenshaas 2 venkelknollen 2 el olijfolie 150 g gesneden uien (bakje à 150 g, koelvers) 1 el venkelzaad 2 groene papri... bekijk recept »
380 ml paddenstoelenfond (pot) 250 g fijne soepgroente 150 g paddenstoelentrio (AH Feestfavoriet) 50 g boter 50 ml medium sherry 125 ml slagroom 2 scharrelvarkenshaas1. Doe de fond met de soepgroente in een steelpan en breng aan... bekijk recept »
500 g varkenshaas 500 g mosselen 2 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 vleestomaten (zonder zaadjes en in blokjes) 100 ml droge witte wijn peper (versgemalen) 2 eetlepels verse peterselie ((zakje a ... bekijk recept »
300 g pandanrijst 700 g broccoli 2 varkenshaasjes (a ca. 200 g) 1 pot Indiase kerriesaus korma (455 g) 3 bosuitjes 50 g cashewnoten1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Varkenshaas... bekijk recept »
6 el olijfolie 25 g boter 8 rode uien (in parten) 1 teen knoflook (in plakjes) 2 tl gedroogde salie 4 schaaltjes varkenshaas (a 250 g) 4 el balsamicoazijn (op hout gerijpt (flesje 250 ml))1. Verhit de olie en de boter ... bekijk recept »
75 g roomboter 4 el peterselie (bakje 30 g) 1 teen knoflook 280 g varkenshaas 2 el olijfolie 1 snufje zout 1 snufje peper 1 grillpan1. Doe voor de kruidenboter de boter met de peterselie in een diep bord. Pers de knoflook erboven en prak alles... bekijk recept »